ΣΟΚ με μάνα - τέρας Το παιδί βρέθηκε με 37 σημάδια

Θύμα της ίδιας του της μάνας έπεσε ο δίχρονος Keanu Williams, που δεν κατάφερε να επιβιώσει από την οργή και τη μανία της και έχασε τη ζωή του.
Ο μόλις δύο ετών Keanu ήταν γνωστός στις υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας, που δεν κατάφεραν τελικά να τον γλιτώσουν από την 25χρονη μητέρα του Rebecca Shuttleworth.

 Στο άψυχο σώμα του βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, 37 σημάδια από δαγκωματιές, ένα κρανίο με κατάγματα και ένα μεγάλο σκίσιμο στο στομάχι του. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο Keanu πέθανε από ακατάσχετη εσωτερική αιμορραγία αποτέλεσμα των χτυπημάτων που δεχόταν επί δύο μέρες με ένα ξύλο. Το σώμα του βρέθηκε στο σπίτι του 32χρονου φίλου της μητέρας του Luke Southerton.
Σύμφωνα με δικαστήριο στο Birmingham η Rebecca φαίνεται πως μισούσε το γιο της από την πρώτη στιγμή της γέννησής του. Όταν η ίδια ήταν παιδί αναγκάστηκε να ζήσει μακριά από τη μητέρα της, η οποία ήταν αλκοολική και ανίκανη να την αναθρέψει. Μετά τη γέννηση του γιου της έλαβε εκτεταμένη βοήθεια από τις κοινωνικές υπηρεσίες, τις οποίες κάθε φορά κατάφερνε να ξεγελάει δίνοντας την εντύπωση ότι ήταν μια μητέρα που φρόντιζε και νοιαζόταν το γιο της. Συχνά δικαιολογούσε τις μελανιές στο σώμα του γιου της λέγοντας ότι είχαν προέλθει από πτώσεις του μικρού.
Μετά το θάνατο του μικρού αγοριού η μητέρα του και ο φίλος της κάλεσαν τις πρώτες βοήθειες, τονίζοντας ότι ο μικρός είχε πάθει καρδιακή προσβολή. Η μητέρα καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια για τη δολοφονία του γιου της, ενώ ο φίλος της γλίτωσε την κατηγορία της δολοφονίας και καταδικάστηκε μόνο για βίαιη συμπεριφορά.
Πηγή:newsreport356.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040