Εξέλιξη Σοκ....Η αυτοκτονία μετατράπηκε σε δολοφονία



Τρομακτικές διαστάσεις παίρνει η υπόθεση θανάτου ενός 45χρονου άνδρα στην Κεντρική Ελλάδα, αφού αρχικά θεωρούνταν πως αυτοκτόνησε ενώ τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας  ανατρέπουν τα μέχρι  στιγμής δεδομένα και κάνουν λόγο για δολοφονία πίσω από την οποία φαίνεται να βρίσκεται η σύζυγός.  Το χρονικό της υπόθεσης


Ο 45χρονος βρέθηκε νεκρός τον περασμένο Μάρτιο στο κρεβάτι του κρατώντας στο χέρι του ένα πιστόλι.
Από την πρώτη στιγμή οι συγγενείς του άτυχου άνδρα δεν πίστευαν πως ο δικός τους άνθρωπος προέβη σε μια τέτοια κίνηση. 
Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, κ. Γιώργος Λαφαζάνος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με δημοσιογράφο της εκπομπής ανέφερε: «Από την πρώτη στιγμή οι συγγενείς του άτυχου άνδρα δεν πίστευαν πως ο δικός τους άνθρωπος προέβη σε μια τέτοια κίνηση.  Όπως υποστηρίζουν δεν υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος που θα τον έκανε να βάλει τέρμα στη ζωή του. Μάλιστα, δεν στράφηκαν εξ’ αρχής στη σύζυγό του, όμως περνώντας ο καιρός άρχισαν να καταλαβαίνουν πως κάτι δεν κολλάει μεταξύ τους, προσπάθησαν και το όφειλαν στο νεκρό αδερφό και παιδί τους  να ψάξουν και να δουν τι ακριβώς έγινε.
Γιατί εφόσον κάποιος τον σκότωσε και αυτός που τον σκότωσε αυτή τη στιγμή είναι ήδη προσωρινά κρατούμενος πρέπει να τιμωρηθεί».
Σύμφωνα με μαρτυρία της συζύγου του εκείνη βρισκόταν στο μπάνιο σε εξωτερικό σημείο του σπιτιού για να βάλει ένα πλυντήριο και εκείνος είχε πιστέψει λίγη ώρα νωρίτερα από τα αγροκτήματά του. Έκανε ένα μπάνιο και στη συνέχεια ξάπλωσε.
Τα στοιχεία που ενοχοποιούν τη σύζυγο
Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα συνέβαινε. Ξαφνικά άκουσε ένα δυνατό θόρυβο έτρεξε στο σπίτι και βρήκε το σύζυγό της πυροβολημένο στον δεξιό κρόταφο. Έβαλε τις φωνές και κάλεσε αμέσως τον αδερφό του που μένει σε μικρή απόσταση από το σπίτι.
Οι συγγενείς επιμένουν πως δεν πρόκειται για αυτοκτονία και μάλιστα κάποια στοιχεία της ιατροδικαστικής έρευνας καταδεικνύουν το αντίθετο.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του θύματος η συμπεριφορά της συζύγου  του 45χρονου έδειξε ότι μάλλον αυτή είναι η δράστης. «Έχασε τον άντρα της και μετά από τρεις μήνες έφυγε από την περιοχή. Δεν άγγιξε καθόλου ο θάνατός του» είπε μεταξύ άλλων.
Πηγή :Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040