Θεοφανία Παπαθωμά: Το οριστικό τέλος του γάμου της και ο νέος έρωτας...




Οι φήμες για τα πρώτα σύννεφα στο γάμο τους είχαν αρχίσει να ακούγονται λίγο πριν φύγει το 2013. Αν και πάλεψαν πολύ, δεν κατάφεραν να σώσουν τη σχέση τους και να συνεχίσουν την κοινή τους ζωή. Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Πασχάλης Τσαρούχας αποφάσισαν να ακολουθήσουν οριστικά πλέον διαφορετικούς δρόμους


Το πρώην ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2004, ενώ είχε προηγηθεί μια σχέση που κράτησε τρία χρόνια. Έχουν αποκτήσει ένα παιδί, τον εννιάχρονο Αχιλλέα, ο οποίος αποτελεί προτεραιότητα και για τους δύο. Για αυτό το λόγο παρά την απόφαση να μην είναι μαζί, οι σχέσεις τους παραμένουν καλές. Ο Πασχάλης Τσαρούχας μοιράζει το χρόνο μεταξύ Αθήνας και Λάρισας, πρωταγωνιστώντας στην παράσταση Οικογένεια Τοτ. Ενώ η Θεοφανία Παπαθωμά πήρε το πτυχίο της στη Νομική και τώρα είναι ασκούμενη με καθημερινή παρουσία στα δικαστήρια.
Δεν περιορίστηκε, όμως, μόνο στην αλλαγή πλεύσης στην καριέρα της. Έκανε και μία νέα αρχή στα προσωπικά της, σύμφωνα με την Espresso. Ο νέος έρωτας της γοητευτικής δικηγόρου είναι ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο Fame Story του Ant1. Δεν είναι λίγοι αυτοί που δηλώνουν ότι έχουν δει το νέο ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές ακόμη και σε δημόσιες εμφανίσεις. Η Θεοφανία Παπαθωμά, μάλιστα, ταξιδεύει αρκετά συχνά στη Ρόδο, όπου εμφανίζεται ο νέος της σύντροφος. Βέβαια, οι ίδιοι δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει τη σχέση τους, πράγμα που δεν παραξενεύει κανέναν αφού και οι δύο δεν συνηθίζουν να μιλούν για τα προσωπικά τους.
Πηγή :People greece


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040