Αννίτα Πάνια: Αποχωρεί από τον Alpha; Ολη η αλήθεια...


Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με τις φήμες που κυκλο-
φορούν... αδέσποτες και θέλουν την Αννίτα Πάνια να βρίσκεται του χρόνου εκτός Alpha. Σύμφωνα με την φημολογία της εποχής, η ανατρεπτική παρουσιάστρια λέγεται πως θα βρεθεί εκτός, μετά την μη ικανοποιητική πορεία που σημείωσε

το "Αννίτα SOS" στους πίνακες τηλεθέασης τα Σαββατοκύριακα.
Τι ,όμως, απ ΄όλα αυτά είναι αλήθεια και τι μύθος; Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές όχι μόνο η Αννίτα δεν αποχωρεί από τον Alpha ,αλλά ενόψει νέας σεζόν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ενισχυθεί η τηλεοπτική της παρουσία στο πρόγραμμα του καναλιού.
Πως μεταφράζεται αυτό; Οι ιθύνοντες του καναλιού προσανατολίζονται στο να δώσουν στην Αννίτα την παρουσίαση εβδομαδιαίου, ανατρεπτικού, βραδινού talk-show (το οποίο ευτυχώς δεν θα θυμίζει τις εκπομπές που έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα να παρακολουθούμε από ΄κείνη), μία ιδέα που είχε πέσει στο τραπέζι και φέτος, αλλά τελικά ο προυπολογισμός του προγράμματος δεν επέτρεψε στους ιθύνοντες της Κάντζας να προχωρήσουν στην υλοποίηση της συγκεκριμένης απόφασης.
Ετσι, αν το βραδινό σόου της Αννίτας βγει στον αέρα και διατηρηθεί και το "Αννίτα SOS" τα Σαββατοκύριακα, εννοείται πως έχουμε να κάνουμε με μία ενισχυμένη τηλεοπτική θέση της γνωστής παρουσιάστριας στο πρόγραμμα του Alpha. Βέβαια, ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν το "Αννίτα SOS" συνεχίσει, αν θα έχει την ίδια εικόνα και το ίδιο στήσιμο που είχε και φέτος ή αν θα καταργηθεί από το τηλεοπτικό "μενού" του Σαββατοκύριακου. Επίσης δεν έχει "κλειδώσει" και η πρόταση του late night show.
Το μόνο βέβαιο ,λοιπόν, σε σχέση με την σεζόν 2014-2015 είναι πως η Αννίτα Πάνια παραμένει κανονικά στον Alpha, μιας και σύμφωνα πάντα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές δεν τέθηκε ούτε μία στιγμή θέμα αποχώρησής της από το κανάλι της Κάντζας!
Πηγή :Tlife



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040