Άγρια κόντρα Κανέλλη – Κωνσταντοπούλου.....


Ένταση επικράτησε στην χθεσινή συνεδρίαση της συνεδρίαση της κοινο-
βουλευτικής επιτροπής δημόσιας διοίκησης και δικαιοσύνης μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και της Λιάνας Κανέλλη.
Οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποχώρησαν από την συνεδρίαση καταγγέλλοντας, διά της Ζωής 
Κωνσταντοπούλου, κοινοβουλευτική εκτροπή και το γεγονός ότι στο νομοσχέδιο έχει κατατεθεί από την κυβέρνηση και η τροπολογία για την τρίμηνη παράταση στην υποβολή των δηλώσεων πόθεν έσχες.
Στο ύφος των επικρίσεων αντέδρασε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη λέγοντας ότι δεν επιτρέπει σε κανέναν να την παρουσιάζει ως μαριονέτα της κυβέρνησης, ενώ για συνωμοσιολογία κατηγόρησαν τον ΣΥΡΙΖΑ οι βουλευτής Δ. Κυριαζίδης (ΝΔ) και Κ. Τριαντάφυλλος (ΠΑΣΟΚ).
Ο διάλογος μεταξύ των δύο βουλευτών:
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Αντιπαρέρχομαι τις τοποθετήσεις εκείνων που επαναστατούν στηρίζοντας την κυβέρνηση.
Λιάνα Κανέλλη: Αν αυτό κατάλαβες λυπάμαι για σενα . Αν κατάλαβε ότι εγώ στηρίζω την κυβέρνηση, της απονέμω το όσκαρ διαστρέβλωσης και μάλιστα αριστερό!!! Στο παιχνίδι «game of πολυθρόουν» μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης εγώ δεν πρόκειται να πάρω μέρος. Άλλωστε ο Τσίπρας είπε ότι δεν υπάρχουν μπάνια για φέτος για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ας δουλέψετε μια μέρα παραπάνω. Δεν θα πάθετε τίποτα .
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Τότε να ψηφίσετε την παράταση του «πόθεν έσχες»...
Λιάνα Κανέλλη: Το τι θα ψηφίζω ή δεν θα ψηφίσω εγώ δεν αφορά εσένα. Δεν θα απολογηθώ σε σένα. Δεν είσαι τιμητής εδώ μέσα .
Η κ. Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για «Βόρβορο» αντιδημοκρατικής λειτουργίας της κυβέρνησης και αποχώρησε από την αίθουσα ενώ ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Τριαντάφυλλος σχολιάζοντας τη στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι η κυρία ακούει μόνο την εαυτό της και βλέπει παντού συνωμοσίες.
Στη συνέχεια η Λιάνα Κανέλλη πήρε ξανά το λόγο και εξαπέλυσε εκ νέου επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και την κ. Κωνσταντοπούλου .
«Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει οπορτουνιστική χρήση του κοινοβουλίου. Τη μανία του ΣΥΡΙΖΑ να συγκυβερνήσει εάν είναι δυνατόν και χωρίς εκλογές και να ερωτάται από την κυβέρνηση για όλα δεν θα την πληρώσουμε εμείς. Τιμητής των πάντων και διαφημιστής του βιβλίου της μαύρης βίβλου δεν θα γίνει η κ. Κωνσταντοπούλου εδώ μέσα. Το ΚΚΕ θα αρνείται να συνηθίσει τις κωλοτούμπες του ΣΥΡΙΖΑ».
Πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040