Χανιά: Πρωτοφανής τραγωδία με γυναίκα - Πέθανε από αντίδωρα που της έκατσαν στο λαιμό και την έπνιξαν!


Η γυναίκα βγαίνοντας από το εκκλησάκι που είχε πάει για να προσευχηθεί έπεσε κάτω και όλοι πίστεψαν ότι έχασε τις αισθήσεις της λόγω παθολογικών αιτίων...
Προσπαθώντας να μασήσει αντίδωρα πνίγηκε μια 90χρονη Χανιώτισσα το πρωί της περασμένης Κυριακής (15-06-2014) στο εκκλησάκι του Αγίου Κοσμά στο Δεσποτικό. Το απίστευτο αυτό περιστατικό έγινε αντιληπτό

μετά από ιατροδικαστική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο Χανίων από τον ιατροδικαστή Κρήτης κ. Σταμάτη Μπελιβάνη.
Η γυναίκα βγαίνοντας το πρωί της Κυριακής από το εκκλησάκι έπεσε κάτω. Όλοι οι παρευρισκόμενοι πίστεψαν ότι έχασε τις αισθήσεις της λόγω παθολογικών αιτιων καθώς η γυναίκα ήταν πολύ μεγάλης ηλικίας.
Σύμφωνα με το haniotika-nea.gr, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης, όπου όμως η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε ότι ο θάνατος της οφείλονταν σε πνιγμό!
«Ήταν ατύχημα ο θάνατος της. Προήλθε από πνιγμό. Η γυναίκα μάσησε 3-4 αντίδωρα και προκλήθηκε απόφραξη του αναπνευστικού» είπε ο κ. Μπελιβάνης μιλώντας στα «Χανιώτικα Νέα.». Ο ιατροδικαστής δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη καθώς πρώτη φορά στην καριέρα του βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα τέτοιο περιστατικό.
Πηγή :newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040