Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο... στρατιώτης Άδωνις - Μυστική συνάντηση με τον Αντ. Σαμαρά στο Μαξίμου - Ανακοινώσεις από τον ίδιο τον πρωθυπουργό


- Έπεισε τον Άδωνι Γεωργιάδη να γίνει κοινοβου λευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ο πρωθυ πουργός
- "Έχει δώσει μάχες για τις μεταρ ρυθμίσεις” είπε ο Αντώνης Σαμαράς
- “Είμαι στρατιώτης της παράταξης” δήλωσε ο πρώην υπουργός Υγείας
- Ο Α. Γεωργιάδης είχε πάει στο Μαξίμου από τις 12:00 το μεσημέρι από ... την πίσω πόρτα
Κάτι περισσότερο από μια ώρα χρειάστηκε ο

πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς για να... πείσει τον Άδωνι Γεωργιάδη πως η απομάκρυνσή του από το υπουργείο Υγείας και την κυβέρνηση μετά τον ανασχηματισμό δεν σημαίνει ότι έπαψε να υπάρχει εμπιστοσύνη κι εκτίμηση στο πρόσωπό του.  Και ήταν τέτοια η... προσπάθεια του πρωθυπουργού να μεταπείσει τον Άδωνι Γεωργιάδη για τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου που όταν τελικά τα κατάφερε, βγήκε ο ίδιος από το Μέγαρο Μαξίμου και συνάντησε τους δημοσιογράφους για να τους ανακοινώσει τα... ευχάριστα!
Ο Άδωνις Γεωργιάδης λοιπόν από το τρίτο θερινό τμήμα της Βουλής και στην Ολομέλεια μετά, θα είναι ο νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, αντικαθιστώντας τον διάδοχό του στο υπουργείο Υγείας, Μάκη Βορίδη και την νέα κυβερνητική εκπρόσωπο, Σοφία Βούλτεψη.
Ο πρωθυπουργός εκθείασε το έργο του Άδωνι Γεωργιάδη στον τομέα των μεταρρυθμίσεων και τον χαρακτήρισε σοβαρό στέλεχος της ΝΔ.
«Είναι από τα πιο άξια, ικανά και μαχητικά στελέχη που διαθέτει η παράταξη. Και έδωσε πάντοτε μάχες και δίνει πάντα μάχες για το μεγάλο θέμα που λέγεται μεταρρύθμιση. Πετυχημένες μάχες. Και ως εκ τούτου, θα είναι- από το τρίτο θερινό τμήμα διακοπών της Βουλής το Σεπτέμβρη και μετά βέβαια στην ολομέλεια- και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος για την παράταξη», ήταν η δήλωση του πρωθυπουργού.
Από την πλευρά του, ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε... στρατιώτης της παράταξης.
«Η επιτυχία των μεταρρυθμίσεων είναι το μέλλον του λαού και αυτό πρέπει να το εξασφαλίσουμε», τόνισε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε πως επειδή «πολλά γράφονται τις τελευταίες μέρες εγώ θέλω να δηλώσω ότι στηρίζω σαμαρά και είμαι στρατιώτης της παράταξης. Θα βοηθήσω με κάθε τρόπο ώστε να πετύχει στο έργο της η κυβέρνηση».
Αιφνιδίως και υπό άκρα μυστικότητα, το μεσημέρι της Πέμπτης ο πρώην υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, πέρασε την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου. Κανείς δεν είδε τον πρώην υπουργό να μπαίνει στο Μέγαρο Μαξίμου, αφού επέλεξε να μπει από την πίσω πόρτα και μακριά από τα αδιάκριτα μάτια που... παραμονεύουν στην Ηρώδου Αττικού.
Πηγή :newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040