_______________________________________________________

Τι θα απαντήσει όταν ο γιος του τον ρωτήσει για τη μητέρα του!


Ο Φώτης Σεργου-
λόπουλος εδώ και πάρα πολλά χρόνια είχε την επιθυμία να αποκτήσει ένα παιδί. Πλέον είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου έχοντας στη ζωή του τον μικρό Γιώργο και μοιράζεται τα συναισθήματά του με το περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα.
«Ήταν ένας στόχος εδώ και χρόνια.

Ανέκαθεν αγαπούσα τα παιδιά. Τα λάτρευα. Με τα ανίψια μου είχα πάντα πολύ καλές σχέσεις. Περίπου στα 35, άρχισε να μου αρέσει η ιδέα ενός παιδιού. Ήταν κάτι που συζητούσαμε και με τη Μαρία (σ.σ. Μπακοδήμου). Η γνώμη της έχει βαρύτητα και πάντα τη λαμβάνω υπόψη μου. Η απόκτηση ενός παιδιού ήταν μια πολύ ώριμη και συνειδητοποιημένη σκέψη. Δεν είχα καμία αμφιβολία»”, αναφέρει χαρακτηριστικά.
Τόσο η μητέρα του Φώτη, όσο και ο πατέρας του, ανέκαθεν στήριζαν τις επιλογές του και τον ενθάρρυναν να προχωρήσει. Το μόνο που τους ένοιαζε ήταν η ευτυχία της οικογένειας και τίποτε άλλο. Έτσι, εδώ και δέκα μήνες, η οικογένεια του Φώτη μεγάλωσε. Μάλιστα το νέο της μέλος έχει πάρει πολλά από τα χαρακτηριστικά του δημοφιλούς μπαμπά του. Ο Γιώργος είναι παιχνιδιάρης, με αφράτα μαγουλάκια και ζωηρά μάτια. «Μοιάζει πολύ και στον μπαμπά μου» λέει με συγκίνηση, ενώ παράλληλα εξηγεί γιατί άφησε να περάσει ο καιρός και έγινε τελικά μπαμπάς στα 50 του χρόνια. «Έκανα το παιδί τώρα, γιατί οι συγκυρίες ήρθαν έτσι. Βρέθηκε ένας άνθρωπος με τον οποίο είχα σχέση και μπόρεσα να αποκτήσω ένα παιδί. Όλα παίζουν ένα ρόλο». Ωστόσο, ο ίδιος δεν θέλει να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες όσον αφορά τη μητέρα του παιδιού, αλλά και τη σχέση που έχει εκείνη με το μικρό Γιώργο. «Αυτά δεν τα συζητάω καθόλου δημοσίως. Δεν υπάρχει κανένας λόγος» ξεκαθαρίζει.
Πολυάσχολος και πολυτάλαντος, πλέον ο Φώτης έχει νέες προτεραιότητες. Το γιο του, που του έδωσε νέο ρόλο στη ζωή. «Αυτή τη στιγμή, υπάρχει μια προτεραιότητα και έχει αλλάξει ο ρόλος μου στη ζωή. Έγινα μπαμπάς. Αυτός ο ρόλος μαθαίνεται σιγά σιγά. Μέχρι τώρα ήμουν γιος και, αν θες, πολλές φορές συμπεριφερόμουν και σαν γιος. Τώρα δεν έχω τα περιθώρια να συμπεριφερθώ ως γιος. Ο κόσμος, πλέον, με βλέπει διαφορετικά. Δεν με αντιμετωπίζει ως εργένη, αλλά ως πατέρα». Παρότι ο Φώτης μεγαλώνει το παιδί μόνος του, χωρίς τη σύμπραξη της μητέρας, είναι ξεκάθαρος. «Έχω μια μεγάλη οικογένεια, που αποτελείται από πολλούς ανθρώπους, με τους οποίους είμαι στενά δεμένος. Υπάρχουν παιδιά, τα οποία μεγαλώνουν μόνο με τον ένα γονιό και μεγαλώνουν πάρα πολύ καλά, διότι παίρνουν αξίες. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι περισσότερο να πω πάνω σε αυτό. Ο Γιώργος μεγαλώνει μέσα σε μια αρμονική οικογένεια». Κάποια στιγμή, όμως, θα μεγαλώσει και ίσως ρωτήσει για τη μητέρα του. «Έχω σκεφτεί τα πάντα. Δεν θα μπω, όμως, σε λεπτομέρειες. Δεν θα διηγηθώ σε κανέναν το πώς θα διαχειριστώ τη ζωή μου και το παιδί μου. Δεν αφορά κανέναν η ζωή μου, για να την κάνω ανάγνωσμα» ξεκαθαρίζει.
Στη βάφτιση του μικρού που έγινε πριν από λίγες μέρες, εκτός από την οικογένεια και τους φίλους από την Αθήνα, παρευρέθηκαν συγγενείς που ζουν στη Γαλλία. «Ήρθαν δύο θείοι και τρία ξαδέλφια από τη Γαλλία. Χάρηκα πολύ, γιατί είναι συγγενείς που αγαπώ. Ως παιδάκι, έχω περάσει πολλές διακοπές μου στο Παρίσι». Κάπως έτσι, αποφάσισε πριν μερικά χρόνια να αγοράσει ένα διαμέρισμα εκεί, καθώς θεωρεί την πόλη του φωτός δεύτερο σπίτι του. «Φέτος το καλοκαίρι κάναμε με τον Γιώργο τις πρώτες μας διακοπές στο Παρίσι», περιέγραψε ο παρουσιαστής του Star.
Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Πρώτο Θέμα
Πηγή :tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040