Θα διαγράψει ο Καμμένος τη Ραχήλ;


Να ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά της κάλεσε τη Ραχήλ Μακρή ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, διαμηνύοντας ...
πως αν το πράξει, τότε θα μπορέσει να παραμείνει στο κόμμα.
Όπως είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων

Ελλήνων, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1,  η κ. Μακρή είναι μία πολύ καλή βουλευτής, «η οποία, όμως, υπέπεσε σε ένα τεράστιο σφάλμα». «Την ημέρα που παρουσιάζαμε το πρόγραμμα για τα "κόκκινα δάνεια", παρασύρθηκε σε έναν διάλογο, ο οποίος ήταν και υβριστικός προς στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μέσω του facebook. Εμείς, λοιπόν, τέτοιο πρωτοσέλιδο δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να βγαίνει, όταν κάνουμε μία τεράστια προσπάθεια, όταν τα στελέχη μας είναι στα ειρηνοδικεία, για να μπλοκάρουν πλειστηριασμούς», ανέφερε, μεταξύ άλλων.
Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο διάγραφής της, ο κ. Καμμένος απάντησε ότι τα όργανα του κόμματος θα αποφασίσουν, αν θα διαγραφεί ή όχι.
Ο Πάνος  Καμμένος έχει παραπέμψει τη βουλευτή, στην επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, με την κατηγορία της αντικομματικής συμπεριφοράς. Αιτία ήταν δημόσιες τοποθετήσεις της σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, επικριτικές για άλλα στελέχη και βουλευτές του κόμματος, οι οποίες κρίθηκαν προκλητικές.
Στελέχη των ΑΝΕΛ λένε πως η παραπομπή της κ. Μακρή στο Πειθαρχικό είναι αποτέλεσμα της συσσωρευμένης δυσφορίας της ηγεσίας τους τελευταίους μήνες. Οι σχέσεις της κ. Μακρή με τους ΑΝΕΛ και τον κ. Καμμένο, άλλωστε, δεν ήταν ανέφελες: λίγο πριν από τα περασμένα Χριστούγεννα είχε φτάσει κοντά στην αποχώρηση από το κόμμα.
Σύμφωνα με συνεργάτες του κ. Καμμένου, αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν δύο επικριτικές αναρτήσεις της κ. Μακρή στο Facebook, που αφορούσαν τη βουλευτή Θεσ/νίκης Σταυρούλα Ξουλίδου και την υπεύθυνη Πολιτισμού των ΑΝΕΛ Γεωργία Στεφανάκη, όπου μάλιστα γινόταν λόγος και για «γυμνοσάλιαγκες» και «ερωμένες αεροσυνοδούς». Στελέχη των ΑΝΕΛ εκτιμούν ότι το ενδεχόμενο διαγραφής της από το Πειθαρχικό δεν θα πρέπει να αποκλείεται.
Πηγή Fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040