Δεν νομίζω πως του αξίζει να ζει μα, να τον αφήσουν στα χέρια των γονιών αυτών των βρεφών…. Τα ισόβια είναι χαϊδευτικά γι’ αυτό το τέρας………


Ισόβια για τον 31χρονο που βίαζε μωρό 11 μηνών
Ο Σον Μακ Κόρμακ κατα-
δικάστηκε χθες για τέσσερις κατηγορίες σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιού και δύο κατηγορίες απαγωγής.
Όταν συνελήφθη οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι του μια βιντεοκασέτα όπου ένας άνδρας

βίαζε ένα μωρό 11 μηνών. Το πρόσωπο του άνδρα δε φαινόταν αλλά το μωρό ήταν φιμωμένο με πλαστική ταινία.
Το βίντεο διάρκειας 3 λεπτών 15 δευτερολέπτων δεν άφηνε καμία αμφιβολία. Το μωρό έκλαιγε γοερά καθ’όλη τη διάρκεια του βίντεο. Στο σπίτι του βρήκαν και δύο φωτογραφίες με ένα άλλο μωρό το οποίο ήταν 18 μηνών.
Για να καταλάβουν πότε συνέβη το περιστατικό οι αστυνομικοί παρακολούθησαν το βίντεο πολλές φορές και τελικά εντόπισαν ότι η τηλεόραση πίσω στο βάθος έπαιζε ένα πρόγραμμα το οποίο τους οδήγησε στην ημερομηνία που συνέβη ο βιασμός. Κάπως έτσι βρήκαν την ημέρα. Μετά βρήκαν και το ξενοδοχείο και στη συνέχεια ταυτοποίησαν τον Μακ Κόρμακ.
Το τραγικό της υπόθεσης ήταν ότι ο Μακ Κόρμακ έμενε με ένα ζευγάρι φίλων και κάθε βράδυ όταν το ζευγάρι κοιμόταν έπαιρνε το μωρό και πήγαινε σε ένα μοτέλ. Κάποια στιγμή όμως ξύπνησαν και διαπίστωσαν ότι λείπει και ο Μακ Κόρμακ και το μωρό. Οταν κάποια στιγμή επέστρεψαν οι γονείς είχαν ήδη καταθέσει αναφορά στην αστυνομία για την εξαφάνισή τους. Οι αστυνομικοί συνδύασαν τις δύο υποθέσεις και τον συνέλαβαν.
Όταν τελικά μπήκαν στο σπίτι του Μακ Κόρμακ βρήκαν περίπου 4.000 φωτογραφίες και 365 βίντεο παιδικής πορνογραφίας. Σε ένα φάκελο με τίτλο Τα παιδιά μου, βρήκαν και τα πειστήρια για το βιασμό του μωρού.
Ο Μακ Κόρμακ καταδικάστηκε σε ισόβια.
Πηγή :newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040