Χτεσινά «ξινά» σταφύλια……


Το Your Face Sounds Familiar (YFSF) επέστρεψε με τον 4ο κύκλο στον ΑΝΤ1.  Η Μαρία Μπεκατώρου με τον Σταμάτη Φασουλή, τον Νίκο Μουτσινά, τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Έλλη Κοκκίνου με το αβυσσαλέο ντεκολτέ της,
υποδέχτηκαν τους δέκα διαγωνιζόμενους καλλιτέχνες σε μια βραδιά που τα είχε όλα.
Το show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 βρέθηκε απέναντι
από τον τυφώνα Survivor που μέχρι σήμερα κανείς δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει. Τι έδειξαν οι μετρήσεις τηλεθέασης για τους δύο μονομάχους;
Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen, το Survivor δεν έχασε την πρωτιά -αν και είχε μικρές απώλειες- και συγκέντρωσε το 39,8% των τηλεθεατών στο γενικό και το 52,9% στο δυναμικό κοινό. To reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ κατάφερε να φτάσει σε τέταρτο έως το 60,9%.
Το Your Face Sounds Familiar έδωσε τη μάχη του και στο «κλείσιμο» σημείωσε μέσο όρο 20,4% στο σύνολο και 17,2% στο δυναμικό. Το show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 πέτυχε τις καλύτερες επιδόσεις στα πρώτα 90 λεπτά προβολής του, πριν αρχίσει το Survivor, φτάνοντας και στο 28,7%.
Ο Ησαΐας Ματιάμπα είχε ήδη δώσει τις εξετάσεις του από την περασμένη σεζόν του YFSF, όταν βγήκε στην σκηνή του show ως Adele και κανείς δεν μπορούσε να τον αναγνωρίσει. Ο τραγουδιστής αυτή τη φορά «έφερε» στην σκηνή με τη φωνή του και τη δωρική του έκφραση τον Μπάμπη Στόκα ερμηνεύοντας το «Κι έμεινα εδώ» και εντυπωσίασε κοινό και επιτροπή.
Η βαθμολογία τον αντάμειψε αφού ο Ησαΐας Ματιάμπα βρέθηκε στην πρώτη θέση από τη βαθμολογία των κριτών, ψηφίστηκε και από κάποιους συμπαίκτες του, ενώ απέσπασε 10 βαθμούς από την ψηφοφορία του κοινού.
Ο Δημήτρης Μακαλιάς μεταμφιέστηκε σε Miley Cyrus. Μια ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική μεταμφίεση που έκανε τους κριτές να δακρύσουν από τα γέλια. Απέσπασε πολύ θετικά σχόλια από τους κριτές ενώ το σίγουρο είναι πως τους έκανε να γελάσουν με την ψυχή τους.Πραγματικά, ήτανε για....γέλια.
Πιο ξινή… πεθαίνεις….
Η Κόνι Μεταξά ρωτήθηκε για το θέμα που προέκυψε μετά τις δηλώσεις της μητέρας της, Ζώζας Μεταξά για τον πατέρα της Λευτέρη Πανταζή στον Αρναούτογλου και την ενόχληση του τραγουδιστή!
«Δεν θα το συζητήσω αυτό, είμαι εδώ για να συζητήσω μόνο για το YFSF, όχι για τα προσωπικά μου. Παρακαλώ, έχετε κάτι να με ρωτήσετε για το Face;» είπε ενοχλημένη η Κόνι Μεταξά η οποία τόνισε ότι δεν σχολίασε το εν λόγω συμβάν στο instagram... Ας της θυμίσουμε τι έγραψε μετά τη συνέντευξη της μητέρας της στο the 2night show: «Μη βγάζεις τα άπλυτά σου στη φόρα».
Πάντως, σε γενικές γραμμές, ήταν ένα ευχάριστο θέαμα………


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040