Κίβδηλα, κάλπικα, ψευδά, είναι τα περισσότερα facebook Ελλήνων καλλιτεχνών. ....




Είναι κάποιοι άνθρωποι που κάπου χάσανε την ταυτότητα τους, κάπου η μοναξιά τους φάνηκε αβάσταχτη και αποφάσισαν να ζήσουν τη ζωή κάποιων άλλων προκειμένου να ζήσουν. Έτσι, κάποιοι ατάλαντοι, αμόρφωτοι, κομπλεξικοί, δημιουργούν μια ζούγκλα όπου νομίζουν
πως θα τους δοθεί η ευκαιρία να βγουν από την αφάνεια και να εκφέρουν γνώμη επί παντός επιστητού φορώντας μια «δανεική» ζωή, φέροντας ένα «δανεικό» όνομα,  εκθέτοντας των άνθρωπο που μόχθησε για να κάνει το όνομα του γνωστό και σεβαστό. Έτσι οι γνωστοί πρωταγωνιστές αποκτούν εχθρούς εν αγνοία τους αφού ο κάθε ανορθόγραφος βρίζει θαυμαστές του με σκληρές φράσεις που μόνον ένας «ψυχάκιας» άρρωστος θα το έκανε…. Προσέξτε λοιπόν ποιον κάνετε φίλο. Αυτοί που δεν έχουν να κρύψουν τίποτα απλά δηλώνουν φαν του συγκεκριμένου προσώπου.

«Κάποιος με μια τεράστια ηλιθιότητα που με προσβάλλει, ανεβάζει αυτό το ανοσιούργημα  και ξαφνικά το βλέπω να αναπαράγεται από δεκάδες σάιτ. Είναι ντροπή. Δεν θα με πείραζε να γράψουν ένα σχόλιο για τη δουλειά μου, ακόμα και αρνητικό, αλλά αυτό που συμβαίνει με τα ψεύτικα προφίλ πρέπει κάποιος να το σταματήσει».
Γράφει η Κατερίνα Στικούδη..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040