Υποκλίνομαι στην εξυπνάδα της κ. Μενεγάκη .Respect...




Πριν από αρκετά χρόνια, η πρωινή εκπομπή της ωραίας Ελένης είχε πάρει λίγο την κατιούσα. Η έξυπνη παρουσιάστρια καλεσμένη σε βραδινή εκπομπή ρώτησε με… παιδική αφέλεια αν ο λούτσος είναι ψάρι ή …κάτι άλλο. Έτσι, έπεισε
 το πανελλαδικά το κοινό της πως είναι μια ακόμα χαζή ξανθιά παρουσιάστρια. Όποτε έπεφταν τα νούμερα τηλεθέασης, η χαζούλα ξανθιά παρουσιάστρια, έβρισκε τιπς (κολπάκια τα λέμε εμείς στο Ελλάντα) να κρατά ζωντανό το ενδιαφέρον των τηλεθεατών της. Όμως η περασμένη σεζόν ήταν κυριολεκτικά στα πατώματα. Τα νούμερα «έτριζαν» τα θεμέλια του θρόνου. Κάποιο τιπς έπρεπε να βρεθεί να επαναφέρει τους τηλεθεατές πίσω στο….μαντρί. Έτσι εχτές, στην πρεμιέρα της καινούργιας σεζόν, η  super sexy Ελένη, με μακρύ σχεδόν διάφανο λευκό φόρεμα, με ξεκούμπωτα ως πάνω πάνω κουμπιά, με μαύρα εσώρουχα, έκανε τη διαφορά. Δεν υπάρχει πιο ωραίο θέαμα από μια ανανεωμένη αρκετά παρουσιάστρια να σταυρώνει τα καλλίγραμμα πόδια της πάνω στην κατακόκκινη πολυθρόνα και να σε κοιτάζει με αφέλεια στα μάτια. Αχ αυτοί οι σκορπιοί το Θεό τους δεν έχουν είναι λίγο χειριστικοί. Όχι πολύ! Απλώς παρεμβαίνουν μέχρι να αλλάξεις DNA., .  Όταν βάλουν κάτι στο μυαλό τους..
.Κάτι που να θυμίζει λίγο την Σάρον Στόουν που η επίμαχη  στιγμή,  αυτή στο «Βασικό Ένστικτο» εκτόξευσε την καριέρα της και την καθιέρωσε ως πρωταγωνίστρια, ενώ της χάρισε μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα. Respect super sexy Ελένη Μενεγάκη στην εξυπνάδα σου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040