Έξω από δω μίζερα ανθρωπάκια……..




«Γιατί ο κόσμος δεν θέλει να βλέπει τον εαυτό του ανθρωπάκι. Γιατί σου λέει: εγώ δεν είμαι αυτός… Και όμως είναι». ... είπε ο Γαΐτης για τα ανθρωπάκια του και πόση αλήθεια περικλείει αυτή η φράση.
Μίζερα και κατσιασμένα ανθρωπάκια, που ο σνομπισμός σας
 και η άγνοιά σας, σας κάνει να νομίζεται πως είστε υπέρ άνω.
Τα ψυχολογικά σας θέματα, τα κενά της άκαπνης ζωή σας, τα… τσιτάτα λόγια που βγήκαν από άλλο στόμα κι εσείς τα υιοθετείτε σαν δικά σας, δεν με απασχολούν καν.
Εγώ απλά θα σας κάνω μια ερώτηση. Αφού κρυφοκοιτάξατε, αφού αντιγράφετε, αφού «δανείζεστε» αξίες, γιατί πάντα προσπαθείτε να υποτιμήσετε τις αξίες των άλλων; Το φτωχό μυαλό σας «άραξε» και δεν αναγνωρίζει πως και κάποιοι άλλοι έχουν αξίες. Κάποιοι άλλοι σας πρόσφεραν απλόχερα γνώσεις και εμπειρίες, κάποιοι ασχολήθηκαν μαζί σας, εκτιμήστε το ή αλλιώς κρυφτείτε ξανά στην τρύπα που βρισκόσαστε εδώ και χρόνια, τότε που ίσως δεν σας γνώριζε κανείς.
Μίζερα, κακιασμένα και κακότροπα ανθρωπάκια, οι αξίες είναι μεγάλο πράγμα. Κι αφού δεν τις έμαθες όταν έπρεπε, τώρα δεν έχεις ελπίδα. Γι’ αυτό το λόγο δεν αντέχω τις μικρότητες στους ανθρώπους. Δεν αντέχω εκείνα τα κοντόφθαλμα, απαίδευτα – κοινωνικά ανθρωπάκια. Ουφ τα είπα και ξέσκασα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040