Της παραλίας τα…. Μαλιοκούβαρα




 
Κάθισα που λέτε κάτω από την ομπρέλα της παραλίας και ο δυνατός ήλιος δεν με άφηνε να διαβάσω τη συνέχεια του βιβλίου, καθώς έρχονταν ακτίνες θαμπώνοντας τα γυαλιά μου.
Έτσι απλά παρακολουθούσα τα δρώμενα της παραλίας.
Ξαφνικά, κάτω από τον καυτό ήλιο, προβάλει μια θεά με
δυο μέτρα πόδια, ένα μικροσκοπικό λευκό μπικινάκι και μια μαύρη διάφανη ρόμπα, ανέμελα ριγμένη στο κορμί της.
Παρεμπιπτόντως, τι σόι μόδα είναι αυτή που προστάζει καπαρντίνες διάφανες να κυματίζουν πάνω στην άμμο με δυο ορόφους παπούτσια; Τέλος πάντων μόδα είναι θα περάσει.
Περνάει που λέτε η Θεά, κάθετε στις ακριβές μαύρες ξαπλώστρες (40 ευρώ) και αρχίζει να αλείβει την κορμάρα της με αντηλιακό.
Αρχίζει μια αναταραχή στις απλές (10 ευρώ) ξαπλώστρες. Οι γυναίκες ψάχνουν με βλέμμα Ηρακλή Πουαρό να βρουν κυτταρίτιδα, μπότοξ, έστω λίγη σιλικόνη και οι άντρες ρουφιόνται, ανάβουν τσιγάρο και σηκώνονται  σύσσωμοι να κάνουν μια βουτιά, να πάνε καμιά βόλτα στην παραλία, να πάρουνε καφέ από το μπαρ, ενώ οι ποιο … ψαγμένοι κοιτάζονται με νόημα τύπου, καλέ ρε, αυτή με γουστάρει τρελά, με κοιτάει κάτω από τα γυαλιά, δεν το είδες;
Και τότε αρχίζει το μαλιοκούβαρο. ,
….Εμ δεν σου αρέσω πια, να μην είχα τα φροντιστήρια των παιδιών και να έκανα κι εγώ μια τραβηχτική να πεις το δεσπότη Παναγιώτη
….Έτσι είσαστε εσείς οι κορτάκιδες, λίγο να σηκώσουν το βυζί, λίγο να φουσκώσουν το χειλάκι και τσουπ πέφτουν οι ψαρούκλες στα πατώματα.
….Τρεις γυναίκες στο σπίτι και πλατινένια κάρτα της έχει ο μ@@@@@ς της για να του τα φοράει αξιοπρεπώς. Που πας εσύ βρε καραμήτρο; Αυτός φοράει Dolce & Gabbana  Light Blue κι εσύ βρωμάς από το χτεσινό πυτόγυρο σκορδίλα…..
Και άλλα τέτοια ευτράπελα στην όμορφη παραλία της Βαρκιζας….. Εκεί
, δίπλα στο κύμα
Και του χρόνου

1 σχόλιο:

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040