Ο μακελάρης των σχολείων του Οχάϊο προκαλεί στο δικαστήριο με μπλούζα που γράφει "Δολοφόνος"

 Ο Τι Τζέι Λέην καταδικάστηκε σήμερα από δικαστήριο του Οχάιο σε ισόβια ποινή για τον φόνο τριών μαθητών και τον τραυματισμό άλλων τριών έπειτα από ένοπλη επίθεσή του σε σχολείο της περιοχής το Φεβρουάριο του 2012.
Εκείνο , ωστόσο, που έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση και προκάλεσε την οργή των συγκεντρωμένων στο δικαστήριο ήταν η εμφάνιση και συμπεριφορά του 18χρονου πλέον Λέην.
Παρουσιάστηκε στο δικαστήριο φορώντας μια μπλούζα που έγραφε «Killer», δηλαδή Δολοφόνος, ενώ άρχισε να βρίζει του γονείς των θυμάτων, το δικαστήριο και τα ίδια τα θύματα.
Ο αμετανόητος μακελάρης , ο οποίος είχε διατάξει τους συνηγόρους του να μην φέρουν κανέναν μάρτυρα υπεράσπισης, προέβη σε άσεμνες ενέργειες απέναντι στο δικαστήριο. 
Συγκεκριμένα ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του και δήλωσε «Αυτό το χέρι που τράβηξε τη σκανδάλη και σκότωσε τους γιούς σας, τώρα αυνανίζεται με την ανάμνηση. Να πάτε να γ@@@@@@@ε» αφήνωντας άφωνους τους πάντες στην αίθουσα.
Ακόμη και ο κατήγορος δήλωσε ότι δεν ήταν προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο κα αναφώνησε «είναι προφανές ότι ο Λέην είναι ένα αηδιαστικό ανθρώπινο ον».Ο Λέην καταδικάστηκε σε ισόβια ποινή φυλάκισης χωρίς αναστολή, ενώ δεν έχει δώσει ποτέ καμία εξήγηση για ποιο λόγο όπλισε και σκότωσε τα αθώα παιδιά στο γυμνάσιο του Οχάιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040