Η MICHELIN! ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 34 ΧΡΟΝΙΑ....


ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η MICHELIN!ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 34 ΧΡΟΝΙΑ 
Μετά από 34 χρόνια, η Michelin Ελλάδας παύει να υφίσταται και θα υπάγεται πια σε άλλη εταιρεία της μητρικής στο Βουκουρέστι,. Η γαλλική κορυφαία επιχείρηση στον χώρο των ελαστικών είχε παρουσία αρχικά... στη χώρα μας με υποκατάστημα εξαγωγών από το 1950. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους, ουσιαστικά η Michelin αποχωρεί από τη χώρα μας και συγκεκριμένα από την 1η Ιανουαρίου του 2014 καθώς η μητρική επιχείρηση προχωρά σε αναδιάρθρωση των θυγατρικών της.
Τη σχετική προαναγγελία έκανε ο γενικός διευθυντής των ελαστικών Michelin, David Jean, με επιστολή που απέστειλε στους εξουσιοδοτημένους εμπόρους. 
Ο κ. Jean γνωστοποιεί στους εμπόρους: «Αγαπητοί συνεργάτες θα ήθελα με την επιστολή μου αυτή να σας ενημερώσω για την επικείμενη εμπορική και διοικητική οργανωτική αλλαγή της Michelin στην Κεντρική και Νότια Ευρώπη, που αφορά και την Ελλάδα. Αυτή η οργανωτική αλλαγή θα εξασφαλίσει τη μακρόχρονη παρουσία της Michelin στην Κεντρική και Νότια Ευρώπη όπου έχουμε φιλοδοξίες ανάπτυξης. Από τον Ιανουάριο του επόμενου χρόνου, η Ελλάδα θα είναι μέρος μιας νέας εμπορικής περιοχής που δημιουργήθηκε, το διοικητικό κέντρο της οποίας θα εδρεύει στο Βουκουρέστι, στη Ρουμανία». Η Michelin έχει εμπορική παρουσία στην Ελλάδα από το 1950 μέχρι και το 1969 ως εταιρεία εξαγωγών ελαστικών λειτουργώντας ως υποκατάστημα Αθηνών. Το 1969 ιδρύεται επίσημα η εταιρεία Michelin Ελλάδος και στη συνέχεια το 1978 έλαβε τη σημερινή της νομική μορφή ως ανώνυμη.  
Πηγή fimotro...-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040