Ανακοίνωση του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της ομάδας μας.

Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού
Το χθεσινό βράδυ ήταν απογοητευτικό για εμάς. Για όλους τους ανθρώπους που γράψαμε τηνμεγαλύτερη αθλητική Ιστορία, την Ιστορία του Ολυμπιακού μας, με στάλες από το αίμα και τον ιδρώτα μας.

Και ήταν απογοητευτικό όχι γιατί οι παίκτες μας δεν έπαιξαν καλά. Πράγματι. Δεν έπαιξαν καλά. Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά. Ούτε η τελευταία. Τα ντέρμπι έρχονται και φεύγουν. Οι νίκες, οι ήττες. Αυτό που μένει πάντα εκεί, είναι ο Ολυμπιακός ΜΑΣ!
Η απογοήτευση μας λοιπόν, έχει να κάνει με κάποιους που μεταφέρουν τα προσωπικά τους προβλήματα στο γήπεδο. Και είναι πολλά τα προβλήματα στις μέρες μας. Έχει να κάνει με όσους δεν σέβονται ότι η ομάδα μας είναι νοικοκυρεμένη σε όλα τα επίπεδα, όταν οι άλλοι διαλύονται και χθες εκτόξευσαν κάποια απαράδεκτα συνθήματα.
Ο Ιστορικός ρόλος του Συνδέσμου Βετεράνων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας, είναι να μεταλαμπαδεύει την Ιδέα του ΟΣΦΠ. Και να υπενθυμίζει, όταν κάποιοι το ξεχνούν, ότι οι φίλαθλοι μιας ομάδας είναι στην εξέδρα για να τη στηρίζουν και να την υποστηρίζουν. Επίσης, να υπενθυμίζει ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι μια οικογένεια και δεν μπορεί κάποιοι να προσβάλλουν τον Πρόεδρο της ομάδας μας που ήταν, είναι και θα είναι θεσμός.
Ας αναρωτηθούν αυτοί οι λίγοι που φώναξαν όσα φώναξαν που θα ήταν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας αν το 2010 δεν ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης να πάρει την σκυτάλη από τον Σωκράτη Κόκκαλη που έχοντας διανύσει πολλά χρόνια επιτυχιών ήταν στην πόρτα της εξόδου.
Επειδή λοιπόν και με τον Σωκράτη Κόκκαλη είχαμε κρούσματα αχαριστίας απέναντι στην προσφορά του και επειδή και χθες είχαμε κρούσμα αχαριστίας με απαράδεκτα συνθήματα, κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης οδηγεί με σιγουριά την ομάδα μας μέσα στη φουρτούνα της σημερινής Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός είναι υγιής και κατακτά το τρίτο σερί Πρωτάθλημα επί των ημερών του.
 Την ίδια στιγμή, οι ιστορικοί μας αντίπαλοι καταστρέφονται, ο ένας 37 βαθμούς κάτω από εμάς και εκτός Ευρώπης και η ΑΕΚ μια ανάσα από το χάος της Β' Εθνικής. Και εμείς; Έχουμε μια ομάδα που έχει πάρει Πρωτάθλημα από τον Οκτώβριο και διαμαρτυρόμαστε;
Καλούμε τους πάντες σε συστράτευση. Όλοι δίπλα στην ομάδα μας και τον Πρόεδρό μας, στο δρόμο του 40ού Πρωταθλήματος και του νταμπλ! Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια και ο κόσμος του είναι η μεγάλη δύναμη του. Ο πραγματικός κόσμος του Ολυμπιακού, αυτός που αγκαλιάζει την ομάδα με αγάπη.
ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ! Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040