12χρονοι Ελβετοί πολίστες «κουνούσαν» ευρώ σε Ελληνόπουλα!

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Δωδεκάχρονοι αθλητές που μετείχαν σε φιλικό τουρνουά πόλο στην Αθήνα, κουνούσαν ειρωνικά χαρτονομίσματα στα αποδυτήρια σε Έλληνες παίκτες. Διαβάστε τι απάντηση πήραν....
Ένα περιστατικό που δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψει κανείς, αλλά είναι κάτι παραπάνω από ενδεικτικό της εικόνας που

παρουσιάζει η χώρα μας στο εξωτερικό, διαδραματίστηκε πριν από λίγες μέρες στη Γλυφάδα.

Τους «κουνούσαν» προκλητικά χαρτονομίσματα
Πρωταγωνιστές οι 11χρονοι και 12χρονοι πολίστες της ελβετικής ομάδας Λουγκάνο που είχε έρθει προσκεκλημένη του ΑΝΟ Γλυφάδας, προκειμένου να μετάσχει σε προπονητικό τουρνουά, στις εγκαταστάσεις της ελληνικής ομάδας.
Λίγο πριν από την έναρξη του ενός από τους πολλούς φιλικούς αγώνες που έδωσαν οι δυο ομάδες, οι Ελβετοί πιτσιρικάδες -στα αποδυτήρια όπου άλλαζαν από κοινού με τους παίκτες της Γλυφάδας- θέλοντας να πειράξουν και να εκνευρίσουν τα Ελληνόπουλα, άρχισαν να τους κουνάνε στα πρόσωπο 5ευρα και 10ευρα ενώ ορισμένοι πέταξαν και κέρματα των 10 και 20 λεπτών.
Απάντησαν στην πισίνα
Κάποιοι από τους Έλληνες παίκτες τους τα πέταξαν πίσω, ωστόσο η απάντηση ήρθε μέσα στο νερό όταν στην κυριολεξία βούλιαξαν την ελβετική ομάδα κερδίζοντας την με δέκα γκολ διαφορά.
Στο επεισόδιο δεν δόθηκε συνέχεια, ωστόσο όλοι οι νεαροί πολίστες της Γλυφάδας διαμαρτυρήθηκαν για την συμπεριφορά των αντιπάλων τους στους γονείς, αλλά και στους ανθρώπους της διοίκησης του ΑΝΟΓ που άκουγαν εμβρόντητοι το περιστατικό.
Πηγή :contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040