Στις φλόγες η Κυπαρισσία

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην Κυπαρισσία, κοντά στην εθνική οδό Κυπαρισσίας – Φιλιατρών. Στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Οι καιρικές συνθήκες και οι ισχυρότατοι άνεμοι που επικρατούν, δυσχεραίνουν το έργο πυρόσβεσης. Στην φωτιά της Κυπαρισσίας επιχειρούν 12 πυροσβεστικά οχήματα, 46 πυροσβέστες και ένα πενταμελές πεζοπόρο τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tharrosnews.gr, η φωτιά έχει περάσει και μέσα στην πόλη και φθάνει μέχρι την θάλασσα. Από τις φλόγες κινδυνεύει παραλιακό μαγαζί στην πόλη της Κυπαρισσίας. Όλοι οι κάτοικοι βρίσκονται στο δρόμο και προσπαθούν να σώσουν τις περιουσίες τους, ενώ παραμένει κλειστός ο δρόμος Κυπαρισσίας - Φιλιατρών λόγω των πυρκαγιών.
Η μεγάλη φωτιά ξέσπασε γύρω στις 10:30 μ.μ. στον Αγ. Διονύσιο Κυπαρισσίας, κοντά στην εθνική οδό Κυπαρισσίας και Φιλιατρών.
Λίγο μετά τις 23:00 ξέσπασε και νέα πυρκαγιά στην περιοχή Κάμπος Κυπαρισσίας, ενώ στο σημείο βρίσκεται και ξενοδοχείο το οποίο κινδυνεύει.
Λίγα λεπτά πριν τις 24:00 ξέσπασε και τρίτη φωτιά στην περιοχή του Αγ. Δημητρίου Κυπαρισσίας σε ελαιόδεντρα, ενώ κοντά βρίσκονται και σπίτια τα οποίο και κινδυνεύουν.
Στην περιοχή έχουν σπεύσει Πυροσβεστικές δυνάμεις από όλο το νομό, ενώ οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή, δυσχεραίνουν το έργο της πυρόσβεσης.
ΠΗΓΗ:tharrosnews.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040