Όταν πίνει ένας άντρας...

Πρίν από λίγο καιρό, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε στην Κροατία το γνωστό(;) φιλόσοφο Σλαβόι Ζίζεκ των οποίων οι απόψεις προφανώς ταιριάζουν. Οι δικές μου γνώσεις περί φιλοσοφίας περιορίζονται στον Πλάτωνα, τον Αριστοτέλη και τον Αρθούρο Σοπενχάουερ που κατά την άποψή μου τα έχουν πει όλα.

Ο Σλαβόι, μες στο κέφι και την καλή χαρά έχοντας δίπλα του τον Αλέξη σε μιά παρεΪστικη ατμόσφαιρα, δήλωσε μπροστά στις κάμερες! ''Όσοι δεν ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ τους περιμένει ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή για τα γκουλάγκ! Έπεσαν ξεροί από τα γέλια ο Αλέξης και κάτι παρατρεχάμενοι, χωρις αντίσταση στο ''αστείο'' του Σλαβόι, άσχετα αν σήμερα το ''μπάλωσε'' στην ''Ελευθεροτυπία'' λέγοντας οτι ήταν σφάλμα!
Αυτό, μετά τις αντιδράσεις πολλών στην Ελλάδα που τα πήραν στο κρανίο..
Στη συνέχεια ο Αλέξης, αναφέρθηκε στη γνωστή συγγραφέα Ναόμι Κλάιν και στο βιβλίο της ''Το δόγμα του Σοκ''αποκαλώντας την με το όνομα αυτής που είναι πιό κοντά στην ιδιοσυγκρασία του: Ναόμι Κάμπελ! Και πάλι κανείς δεν αντέδρασε γιατί δεν κατάλαβαν τίποτα! Ήταν άλλωστε μια τόσο ωραία ατμόσφαιρα.. Η Ναόμι Κλάιν συνάντησε μάλιστα προχθές τον Αλέξη στην Αθήνα και του είπε:'Λυπάμαι που δεν είμαι η Ναόμι Κάμπελ!!
Ήταν μια τρελή βραδιά εκείνη με τον Σλαβόι (φιλόσοφο) και τον Αλέξη (αρχηγό) στην Κροατία και εμένα μου ήρθε στο νου το γωστό τραγούδι ''Οταν πίνει μια γυναίκα, αλλά παραφρασμένο: ''Οταν πίνει ένας άντρας κι όταν παραφέρεται μην τόνε παρεξηγείτε, έχει πιει και χαίρεται''.....

Πηγή. Κελλυ Σακάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040