"Διαζύγιο" - βόμβα για Δέσποινα Βανδή;

Αίσθηση έχει προκαλέσει από το πρωί η φήμη (άλλοι λένε ότι είναι πλέον γεγονός) ότι η Δέσποινα Βανδή μετά από 16 ολόκληρα χρόνια «χωρίζει»...επαγγελματικά με τον Φοίβο.
Το ισχυρό δίδυμο της ελληνικής δισκογραφίας με τις αμέτρητες επιτυχίες, φαίνεται πώς αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Αυτό, τουλάχιστον θέλουν πολλά 
δημοσιεύματα, τα οποία κάνουν λόγο για ένα διαζύγιο-βόμβα μεν, βελούδινο δε.
Εξάλλου, Βανδή και Φοίβος είναι πάνω απ' όλα φίλοι και ως φίλοι πήραν την απόφαση να σταματήσει εδώ μία από τις πιο πετυχημένες δισκογραφικές συνεργασίες ever. Αν και στην αρχή γράφτηκε ότι η Δέσποινα αποχωρεί και από την Spicy (εταιρεία του Φοίβου) αυτό δεν ισχύει. Θα παραμείνει στην εταιρεία απλά θα συνεργαστεί με άλλους συνθέτες. Κάτι, που όπως λένε από την εταιρεία, αναφέρεται και στο συμβόλαιο της, ενώ ήδη έγινε στην τελευταία της δουλειά.
Κι αυτή φαίνεται να ήταν και η επιθυμία της τραγουδίστριας, η οποία φέρεται να είναι εκείνη που ζήτησε το «διάλειμμα» στη συνεργασία τους. Ήρεμα και πολιτισμένα βρήκαν τη λύση και όπως υποστηρίζουν κάποιοι άλλοι, ο Φοίβος δεν θα υπογράφει τα νέα της τραγούδια, αλλά θα έχει όμως την επιμέλεια του δίσκου της. Κάτι, που ακούγεται πολύ λογικό.
Και κάπου εδώ, έρχεται το όνομα του Γιώργου Θεοφάνους. Η πρόσφατη κοινή έξοδος του συνθέτη με την Βανδή στο Μέγαρο Μουσικής είχε προκαλέσει μία άλφα απορία, η οποία τώρα είναι στη λύση της. Γιατί, βλέπεις κυπριακά Μέσα αναφέρουν ότι ο Θεοφάνους δεν αποκλείεται να είναι ο νέος συνθέτης της Δέσποινας, με την οποία μάλιστα έχουν ήδη κάνει ένα demo. Αν προχωρήσει η ηχηρή αυτή συνεργασία – και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα – σύντομα θα δείξει.
Πάντως, μεταξύ μας, Βανδή χωρίς Φοίβο μάς κάνει λίγο... φαΐ χωρίς αλάτι. Ε;
ΠΗΓΗ: womensonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040