Ας δώσουμε ευκαιρίες στους νεότερους........



Υποκλίνομαι εδώ και χρόνια, στο μοναδικό ταλέντο της κ. Μαρινέλας! Από μόνη της μια πίστα μια φωνή. Ποτέ δεν μπόρεσε καμιά τραγουδίστρια να σαρώσει συναισθήματα και να κλέψει καρδιές και δάκρυα  ανεπιστρεπτί, σε μια στιγμή, σε ένα  ρεφραίν….
Όμως, υπάρχει και κάποιο όριο χρόνου, ακόμα και σε ιέρειες που θα είναι πάντα στο βωμό τους.
Διάβασα πως ετοιμάζουν μια μεγάλη παραγωγή για τη ζωή της αξέχαστης Σοφίας Βέμπο και αμέσως το μυαλό μου πήγε στην παράσταση « θα σε πάρω να φύγουμε» του Άγγελου Πυριόχου, που είδα στο θέατρο Badminton. Όταν βγήκε στη σκηνή η Τάνια  Τρύπη ερμηνεύοντας το αξεπέραστο τραγούδι του Τραϊφόρου «παιδιά, της  Ελλάδος παιδιά» 2.500 άτομα σηκώθηκαν όρθιοι και χειροκροτούσαν κλαίγοντας την ερμηνεύτρια που απ’ τους λυγμούς έσπασε η  φωνή της. Είναι γεννημένη θεατρίνα με φωνή, κίνηση και…τσαγανό, χαρακτηριστικά που παραπέμπουν στη Σοφία Βέμπο.
Δεν ξέρω να κάνω κάστινγκ  ούτε μπορώ να προτείνω εγώ την ηθοποιό – τραγουδίστρια για τον ρόλο μα, ας αφήσουμε τα νεότερα παιδιά να αναδείξουν το ταλέντο τους και απλά να  τους δώσουμε τις ευκαιρίες που κάποιοι έδωσα σε μας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040