Χωρίζουν Ντάγκλας-Τζόουνς

Διαζύγιο-βόμβα ή το χρονικό ενός προαναγγελθένοτς χωρισμού. Το δεύτερο, υποστηρίζει το αμερικανικό περιοδικό "Star" που θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη εβδομάδα, έχοντας ως κύριο θέμα την αποκάλυψη ότι Μάικλ Ντάγκλας και Κάθριν Ζέτα Τζόουνς χωρίζουν.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, παρ' ότι το ζευγάρι έχει κατά καιρούς αντιμετώπισει πολλά προβλήματα, τα οποία κατάφερε να επιλύσει, τώρα πλέον η κατάσταση δεν πάει άλλο.

Ο Ντάγκλας είναι εκείνος που αποφάσισε ότι δεν μπορεί πλέον να διαχειριστεί τη μανιοκατάθλιψη από την οποία πάσχει η σύζυγός του, οπότε ζήτησε από τον δικηγόρο του να τον βγάλει από αυτή τη δύσκολη θέση μια και καλή.
Πάντα κατά το δημοσίευμα, ο Ντάγκλας είναι διατεθειμένος να δώσει ακόμη και 300.000.000 δολάρια (240.000.000 ευρώ περίπου), προκειμένου να πάψει να ζει την σημερινή του ζωή.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διάσημος ηθοποιός έχει ήδη εγκαταλείψει τη συζυγική στέγη-για την κλίνη ούτε συζήτηση εδώ και καιρό- καθώς δεν άντεχε άλλο να παίζει κρυφτούλι με τη γυναίκα του, η οποία έφτανε σε σημείο να αρνείται να πάρει τα φάρμακά της.

Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040