Γιάννης Λάτσιος: Η αλήθεια πίσω από την κραυγή του «Ελένη διώξτον και γύρνα πίσω»

Η εβδομάδα πέρασε και όπως ήταν φυσικό για μια ακόμη φορά η Ελένη Μενεγάκη και η προσωπική ζωή της μπήκε για μια ακόμη φορά στο στόχαστρο όλων μας. Όλα ξεκίνησαν από το πινάκιο έξω από την αίθουσα των δικαστηρίων που ήρθε στο φώς απο το blog τρομακτικό. Η αιτιολογία «Οικογενειακό» φούντωσε τις φήμες για επαναπροσδιορισμό της σχέσης του Γιάννη με την Ελένη. Ποια είναι όμως η αλήθεια;


Το σίγουρο είναι πώς σε καμία περίπτωση οι δυο τους δεν πρόκειται να βρεθούν-σύντομα τουλάχιστον-κάτω από την ίδια στέγη. Και την διαφορά την βλέπετε. Από τη μία η Ελένη πουλάει την κάθε στιγμή της ζωής της…κι από την άλλη ο Λάτσιος προστατεύει όσο μπορεί τα «θέλω» του.
Η αιτία που οι δυο τους βρέθηκαν στα δικαστήρια ήταν μεν οικογενειακή αλλά αφορούσε σε κάποια κομμάτια της κοινής περιουσίας που ακόμη δεν έχουν χωριστεί. Σε καμία περίπτωση ο Λάτσιος δεν ζήτησε από την Ελένη να παρατήσει τον Ματεό και να γυρίσει στα παιδιά της. Το πρωτοσέλιδο του περιοδικού «Χαϊ» είναι απλά επιστημονικής φαντασίας.
Άλλωστε η Ελένη είναι με τα παιδιά της. Και αυτά είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής της. Και το μοναδικό που την ενώνει σήμερα με τον Λάτσιο. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.
Μαθαίνω δε ότι η ίδια η Ελένη είναι στα κάγκελα με την χρησιμοποίηση των παιδιών της στην πρώτη σελίδα και έχει δώσει εντολή στους δικηγόρους της να κινηθούν άμεσα. Αν και όταν βεβαίως βρουν τους υπευθύνους του περιοδικού…
Πηγή gossip

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040