Πλακέτα για τον Μ. Φραγκούλη στην Αγία Νάπα ...




Το όνομα του διεθνούς φήμη καλλιτέχνη Μάριου Φραγκούλη, βρίσκεται από χθες βράδυ σε πλακέτα τοποθετημένη στην Πλατεία Διασημοτήτων, που δημιούργησε πρόσφατα ο Δήμος Αγίας Νάπας. Πλαισιώνεται από πλακέτες και άλλων διασημοτήτων από το ευρύ φάσμα των τεχνών, του αθλητισμού 
των γραμμάτων και της πολιτικής. Τα αποκαλυπτήρια έκανε ο ίδιος ο καλλιτέχνης χθες βράδυ παρουσία του Δημάρχου Γιάννη Καρούσου, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, του Ιερέα του Ιερού Ναού της Παναγίας Αγίας Νάπα και θαμώνων της περιοχής. Ο Δήμαρχος απένειμε στον διάσημο καλλιτέχνη αναμνηστικό δείγμα της πλακέτας.
Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο Μάριος Φραγκούλης βαθειά συγκινημένος ευχαρίστησε θερμά το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο της Αγίας Νάπας για αυτή τους την πρωτοβουλία, προσθέτοντας πως αποτελεί μεγάλη τιμή για τον ίδιο η τοποθέτηση της πλακέτας με το όνομά του στην Πλατεία Διασημοτήτων».
Λίγες ώρες αργότερα ο μεγάλος καλλιτέχνης έδωσε συναυλία στην Πλατεία Αγίας Νάπας στο πλαίσιο του 29ου Φεστιβάλ, όπου τραγούδησε τραγούδια από το ξένο και ελληνικό ρεπερτόριό του και καταχειροκροτήθηκε από τις χιλιάδες κόσμου που έσπευσε να τον θαυμάσει.
Της συναυλίας του Μάριου Φραγκούλη προηγήθηκε η Χορωδία του Δήμου Αγλαντζιάς και το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Ιωαννίνων το οποίο χόρεψε Ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς.
Πηγή:iKYPROS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040