Δείτε το προκλητικό μήνυμα που ανέβασε η Τζούλια Αλεξανδράτου για την χώρα μας στο Facebook...

Απολίτιστους αποκαλεί τους Έλληνες η "διάσημη" πορνοστάρ Τζούλια Αλεξανδράτου.

 Η ξανθιά ... καλλονή πλέον διαμένει στο εξωτερικό μαζί με τον σύζυγό της και είναι αποφασισμένη να μην επιστρέψει ποτέ στην Ελλάδα. Η Τζούλια διατρανώνει την απέχθειά της προς τους Ελληνες με μήνυμα που ανάρτησε στο facebook.
Διαβάστε τι έγραψε: “Είμαι τόσο ευτυχισμένη με τον άντρα μου. Εδώ σε αυτή την πολιτισμένη χώρα της Αυστρίας και ευλογημένη με την ζωή μας που περιβάλλεται από ανθρώπους υπέροχους, αλλά και υπέροχες στιγμές και πράγματα!!! Δεν πρόκειται ποτέ να ξαναγυρίσω στην χώρα που μεγάλωσα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ! Τέλος. Θα μένω εδώ στο εξωτερικό για πάντα μέχρι το τέλος των ζωών μας!! Είμαι ευτυχισμένη για τα υπέροχα πράγματα που έρχονται, για έναν κόσμο που θα ανακαλύψω και μια νέα μεγάλη οικογένεια!!!”.
Πηγή:report-news24.


1 σχόλιο:

  1. Δεν βρίσκω μεταξύ μας το μήνυμα της προκλητικό! Απλά για τους λόγους της δεν θέλει να δει τους έλληνες ξανά μπροστά στα μάτια της. Ίσως και η πλειονότητα των Ελλήνων να αισθάνονται ακριβώς το ίδιο και για εκείνη. Απλά ισχύει και για τον καθένα φαντάζομαι! Εκείνο που με κάνει να απορώ δεν είναι τόσο ο χαρακτηρισμός "προκλητικές" όπως επιλέξατε να χαρακτηρίσετε τις δηλώσεις της αλλά γιατί ασχοληθήκατε με κάποιο ο άτομο χωρίς περιεχόμενο που το μόνο από ότι φαίνεται ήξερε να κάνει καλά και να την βρίσκει ήταν οι ρόλοι που επέλεξε να υποδυθεί επαγγελματικά και προφανώς και στην πραγματική της ζωή! Δική της είναι και ότι θελει την κάνει. Εσείς γιατί ασχολείσθε με "σαπουνόφουσκες" δεν καταλαβαίνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040