Απαιτούμε θανατική καταδίκη............Φρίκη! Έβλεπαν live βασανισμούς παιδιών – Χειροπέδες και σε 2 αστυνομικούς στην Ελλάδα
- Σοκ προκαλούν τα στοιχεία για βασανισμούς παιδιών που κάποιοι πληρώνουν για να ... απολαμβάνουν
- Πέντε συλλήψεις στην Ελλάδα, σε διαθεσιμότητα δύο αστυνομικοί που συνελήφθησαν
- Ο ένας υπηρετεί στην Κρατική Ασφάλεια και ο

άλλος στην Τροχαία Αττικής
- Σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Αγρίνιο οι συλλήψεις μετά από ενημέρωση της Interpol
- Ψάχνουν ακόμη έναν άνδρα οι αστυνομικοί
Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Οι Έλληνες αστυνομικοί μετά από σχετική ενημέρωση από την Interpol άρχισαν να αναζητούν τους αρρωστημένους άνδρες που πλήρωναν σε ξένο site για να βλέπουν ζωντανά τον βασανισμό και την κακοποίηση μικρών παιδιών. Οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δεν άργησαν να εντοπίσουν τα στοιχεία των εμπλεκόμενων.
Πέντε συλλήψεις στην Ελλάδα, σε διαθεσιμότητα δύο αστυνομικοί που συνελήφθησαν
Γρήγορα έφτασαν στα ίχνη των 5 από τους 6 που σύμφωνα με την Interpol εμπλέκονταν στην υπόθεση.
Οι αστυνομικοί έκαναν εφόδους στα σπίτια των ανδρών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Αγρίνιο. Με έκπληξη διαπίστωσαν ότι οι δύο από τους δράστες ήταν συνάδελφοί τους. Άμεσα οι δύο αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα. Ο ένας υπηρετεί στην Κρατική Ασφάλεια και ο άλλος στην Τροχαία Αττικής. Αναζητείται ακόμη ένας δράστης που πιθανότατα “έμπαινε” από υπολογιστή στη δουλειά του  Σύμφωνα με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας των 5 εμπλεκόμενων χρηστών διαπιστώθηκε ότι τα στοιχεία του έκτου χρήστη ανήκουν σε εταιρεία, η έδρα και τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν ακόμα προσδιοριστεί.
Σύμφωνα με τα στοιχεία οι δράστες πλήρωναν αδρά για να βλέπουν μικρά παιδιά να υφίστανται βασανισμό και κακοποίηση σε ζωντανή σύνδεση. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι επρόκειτο για παιδιά σε χώρες της Άπω Ανατολής, αλλά από την Interpol ερευνάται ήδη κάθε ενδεχόμενο για αντίστοιχη δράση κυκλωμάτων και στην Ευρώπη.
Πηγή :newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040