Πέτρος Κωστόπουλος: «Σιχαίνομαι όσους ανοίγουν το στόμα τους μόνο για εξαερισμό»!


«Ευχαριστώ όλους τους καλεσμένους που με τίμησαν, όλους εκτός από έναν»...
Με την ατμόσφαιρα στο πλατό του Πρωινό mou να είναι ιδιαίτερα φορτισμένη και με την τζένη Μπαλατσινού να έχει κλάψει on air, ο Πέτρος Κωστόπουλος πήρε τον λόγο για να δώσει κάποιες διευκρινήσεις:
«Εγώ σέβομαι τους δημοσιογράφους που έχω

απέναντί μου και θέλω να τους πω πράγματα και όχι βαρεμάρες. Σιχαίνομαι τους ανθρώπους που ανοίγουν το στόμα τους μόνο για εξαερισμό και το κάνουν συνήθως ηθοποιοί και τραγουδιστές. Είπα λοιπόν χθες ότι αν ξαναήμουν εδώ δεν ασχολιόμουν με αυτούς που ασχολούμουν, αλλά δεν εννοούσα τους καλεσμένους. Ευχαριστώ όλους τους καλεσμένους που με τίμησαν, όλους εκτός από έναν. Εκείνο που δεν θα ασχολιόμουν είναι όταν η Τζέσικα Καρακαλτάκα με την τρελή αδερφή της και τον Γιάννη Φούφουτο πηγαίνουν να κάνουν μπάνιο για να δείξουν ότι υπάρχουν στο στερέωμα της showbiz. Αυτό θα το απέφευγα».
Ο Πέτρος Κωστόπουλος ανέφερε ακόμα: «Θέλω να διαμαρτυρηθώ προς τους αρμόδιους που κάνουν τις εκπομπές, με ρωτάτε τι θα κάνω. Είπα τι θα κάνω. Ξέρω ότι δεν θα το παίξετε αυτό που θα κάνω γιατί σας νιάζει αν θα βγει καμιά κόντρα με τον Λιάγκα, με τον Ουγγαρέζο... Δεν θα το παίξετε, στεναχώρια μου».
Πηγή :zappit



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040