-Προς τον κ. Άδωνη Γεωργιάδη:





Αγαπητέ φίλε Άδωνη (συγνώμη που σε λέω φίλο, αλλά βλέπεις, εσύ μπαίνεις πιο τακτικά στο σαλόνι  μου -μέσω τηλεόρασης- από μένα) αισθάνομαι πολύ υπερήφανος σαν  Έλληνας που από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα δεν βρέθηκε ένας τόσο δυναμικός και άξιος Υπουργός –που για τα συμφέροντα άλλων- κατέστρεψε το σύστημα περίθαλψης όλων των Ελλήνων για να σώσει την Ελλάδα -χωρίς Έλληνες.

Ξεχειλίζει λοιπόν η περηφάνια μου για το κατόρθωμα σας αυτό και όπως διαπίστωσα σε αυτό συμφώνησαν και σας έστειλαν τηλεφωνικά συγχαρητήρια –πρώτος και καλύτερος- ο Πρόεδρος της δημοκρατίας, ο κ. Κων. Μητσοτάκης, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Στέφανος Μάνος, η Φάνη Πετραλιά, πολλοί άλλοι και τέλος το ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΣ ΑΦΕΝΤΙΚΟ (μισό, να σηκωθώ όρθιος) η ΤΡΟΪΚΑ λέγοντας ότι «Ήσαστε ο πιο μεγάλος μεταρρυθμιστής υπουργός».
Με άλλα λόγια, όλη η «μαφία» (με την καλή έννοια) σας επιβράβευσε για το κατόρθωμα του ενταφιασμού της υγείας μας, που εσείς ονομάσατε …μεταρρύθμιση.
Και μέχρι εδώ όλα καλά, από την πλευρά των …κολλητών σας.
Με την από δω όμως μεριά, δηλ. αυτών, που σαν ηλίθιοι σας ψήφισαν και με το αίμα τους σας εξασφαλίζουν τον παχουλό μισθό σας τι γίνατε, ρωτήσατε…, γιατί οι πληροφορίες μου
λένε, ότι η κυρ. Ασπασία από την Άρτα, που τις κόψατε τα φάρμακα, σας στέλνει μία ανοιχτή παλάμη, η κ. Μυρτώ, από την Κέρκυρα, που δεν έχει γιατρό το χωριό της, σας στέλνει στον …και ακόμα παραπέρα, Ο κ. Κώστας από την Κάτω Παναγιά, μιλάει για το σόι σας….(δεν κατάλαβα τι εννοεί), ο Κλεάνθης από την Μακεδονία που δεν τον φτάνει η σύνταξη του να πληρώσει τα φάρμακα του σας λέει….
Τώρα εσείς, βάλτε κάτω τα μπράβο της «μαφίας» (είπαμε με την καλή έννοια) που σας έδωσαν και τα μηνύματα των χιλιάδων απλών ελλήνων ανθρώπων που υποφέρουν και πείτε πια είναι πιο ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΞΙΑ.
Ένας ασθενής, που μόνο με τα λόγια σας (ελλείψη φαρμάκων) γίνετε καλά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040