“Θερμό” επεισόδιο Μανιάτη – Τζαβέλλα στην προπόνηση της Εθνικής!


Λίγες ώρες πριν το κρίσιμο παιχνίδι με την Ιαπωνία στο Μουντιάλ και το κλίμα στην Εθνική ομάδα δεν φαίνεται να είναι το καλύτερο δυνατό καθώς οι Μανιάτης και Τζαβέλλας είχαν έντονο φραστικό επεισόδιο και χρειάστηκε η παρέμβαση των Καραγκούνη και Κονέ για να ηρεμήσουν τα πράγματα.
Πολλές φορές η πίεση και τα νευρά βγαίνουν

στις προπονήσεις πριν τα μεγάλα παιχνίδια. Ένα τέτοιο δίνει η Εθνική ομάδα τα ξημερώματα της Παρασκευής με αντίπαλο την Ιαπωνία και φαίνεται πως δύο από τους διεθνείς δεν συγκρατήθηκαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Μανιάτης και ο Γιώργις Τζαβέλλας -άλλοτε συμπαίκτες στον Πανιώνιο- είχαν έντονη λεκτική διαμάχη μετά την τελευταία προπόνηση της ομάδα στο Αρακαζού της Βραζιλίας.
Κουβέντα στην κουβέντα το θερμόμετρο ανέβηκε επικίνδυνα και χρειάστηκε η παρέμβαση τόσο του Γιώργου Καραγκούνη όσο και του Παναγιώτη Κονέ που ήταν κοντά για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Πλέον, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρουν πως θα χειριστεί το περιστατικό ο Φερνάντο Σάντος, ενώ είναι δεδομένο πως τέτοιες καταστάσεις φανερώνουν πως δεν είναι όλα ρόδινα στο εσωτερικό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.
Πηγή :newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040