Κυρία δεν γίνεσαι, γεννιέσαι........


Μαίρη Ευαγγέλου: «Σχεδόν κανείς δεν ήξερε το πρόβλημα υγείας του Νίκου»
Ο ηθοποιός μίλησε για τον Νίκο Δαδινόπουλο, το γάμο τους, αλλά και το θάνατο του πριν από τρία περίπου χρόνια.
Η ηθοποιός Μαίρη Ευαγγέλου βρέθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Μη χανόμαστε» και μίλησε για τα χρόνια της

γνωριμίας της με τον μετέπειτα συζυγό της Νίκο Δαδινόπουλο, για το πως έμαθε το πρόβλημα της υγείας του όταν είχαν χωρίσει και τις στιγμές λίγο πριν το τέλος.
«Ο Νίκος δε μοιράστηκε μαζί μου το πρόβλημα της υγείας του. Σχεδόν κανείς δεν το ήξερε. Το κράτησε πολύ προσωπικό. Πριν το μάθω έβλεπα όνειρα... Όταν το έμαθα δεν φαντάστηκα τη σοβαρότητα, γιατί υποτίθεται ότι ήταν κάτι που είχε ξεπεράσει. Όταν τα πράγματα φτάσαν πολύ κοντά στο τέλος ήμουν σίγουρη πια, εκεί μιλήσαμε. Μιλήσαμε λίγο πριν μπει να κάνει μια επέμβαση, αλλά και πάλι δεν το πίστευα ότι είναι τα πράγματα τόσο πολύ άσχημα.
Για τις τελευταίες στιγμές του που στάθηκε πλάϊ του η ηθοποιός μίλησε με συγκίνηση:
«Νομίζω ότι ήταν και για τους δυο μας πολύ σημαντικό, γιατί δεν ήταν και πολύ εύκολα τα χρόνια του χωρισμού. Αυτό που λέμε χωρίσαμε αλλά είμαστε φίλοι. Επομένως θέλω να πω ότι αυτό το τραγικό είχε και ένα στοιχείο λύτρωσης και για τους δύο. Αυτές τις μέρες που ήμουν δίπλα του, ήμασταν πιασμένοι χέρι χέρι και δεν ξεκολλούσε το χέρι. Όσο κι αν ήταν σκληρό και απότομο, δεν ξέρω που βρήκα τη δύναμη... ξέρω ότι όταν τελείωσαν όλα έφυγα να πάω στο σπίτι μου στο χωριό και είπα «και τώρα θα πενθήσω». Ήθελα να μείνω μόνη μου...» είπε η ηθοποιός.
Πηγή zappit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040