Σοβαρό ατύχημα είχε ο Στέφανος Κορκολής....


Ο συνθέτης τραυματίστηκε στο πρόσωπο όταν προσέκρουσε σε τζάμι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί τένοντας στο πρόσωπο. Διαβάστε όλα όσα μεταφέρει για το συμβάν η Νανά Παλαιτσάκη μέσα από το provocateur:
«Τελείωσα την εκπομπή και ανέβηκα μαζί με τον Ζήση Μπουκαβάλα προς την αίθουσα του μακιγιάζ για να μας ξεβάψει ο Χάρης Σαββίδης. Εκεί λοιπόν με βρίσκει το σοκ! Ο Στέφανος

Κορκολής είναι σχεδόν ξαπλωμένος σε μια πολυθρόνα μ' ένα τεράστιο τραύμα στο μέτωπο. Τα χάσαμε! Χάρηκα και χάρηκε τόσο πολύ που με είδε αλλά το πρόσωπό του ήταν «κάτασπρο», τα μάτια κόκκινα και φυσικά το τραύμα ήταν κακό!
Ο χειρουργός, με το που τον είδε, του συνέστησε να τον συνοδεύσει κάποιος εκείνη την στιγμή για να κάνει αντιτετανικό, λέγοντας ότι το τραύμα είναι τόσο σοβαρό που πιθανόν να του είχε δημιουργήσει ελαφρά διάσειση. Ο Στέφανος, πριν μπει στο ταξί που θα τον έφερνε στο πλατό, μπήκε ν' αγοράσει κάτι από ένα μαγαζί. Η πόρτα ήταν από τζάμι, την θεώρησε ανοικτή και παραλίγο το χτύπημα να ήταν μοιραίο.
Παρά τον πόνο και την αιμορραγία, δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από τους περαστικούς και έφτασε σε «κακή κατάσταση» στον τόπο του γυρίσματος! Δεν ήθελε να «κρεμάσει την εκπομπή»! Άκουγα τον χειρουργό να επιμένει να κάνει άμεσα αντιτετανικό , αλλά εκείνος τίποτα. Το κορμί του από την μέση και πάνω πονούσε πάρα πολύ , φυσικό μετά την πρόσκρουση, ζαλιζόταν, αλλά κάθισε στο πιάνο και μάγεψε.
Παρασκευή απόγευμα τον κάλεσα στο τηλέφωνο για να μάθω πως είναι. Τα έχασα με τα όσα έμαθα. Η επέμβαση έγινε από τον Ζήση Μπουκουβάλα και κράτησε αρκετά καθώς είχε τραυματιστεί και ο τένοντας στο πρόσωπο του συνθέτη. Αν και τον άκουγα εξαιρετικά εξαντλημένο καθώς δεν είχε συνέλθει από την μέθη, μου είπε ότι η πρεμιέρα στην Αθηναΐδα αύριο Σάββατο θα γίνει κανονικά!»
Πηγή:gossip

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040