Ροζίτα Σώκου για Μελίνα: «Ήταν πρόστυχη, ανοργασμική, ηθοποιός για να ξερνούν οι πάπιες και εκμεταλλεύτηκε τη χούντα»!


Μια απίστευτη εικόνα της Μελίνας Μερκούρη δίνει η Ροζίτα Σώκου, χαρα-
κτηρίζοντάς την, ούτε λίγο ούτε πολύ, αμόρφωτη, εκμε-
ταλλεύτρια, κάκιστη ηθοποιό, πρόστυχη και… ανοργασμική.
Δίνοντάς στον εαυτό της την «ελευθερία» να εκτοξεύσει τους παραπάνω χαρακτηρισμούς, με το επιχείρημα ότι «είναι πολύ καλή κριτικός και πολύ αναγνωρισμένη, αλλιώς δεν θα την είχε

πλάι της η Ελένη Βλάχου» η Ροζίτα Σώκου διατείνεται ότι μπορεί «να μιλάει άσχημα για όποιον θέλει».
Και «υλοποιώντας» αυτήν της την άποψη, λέει, μεταξύ άλλων, για τη Μελίνα Μερκούρη ότι «τα νάζια που έκανε ήταν πρόστυχα και με έκαναν να ντρέπομαι που είναι γυναίκα», για να συνεχίσει λέγοντας ότι «ο μονόλογος της Μήδειας ήταν για να ξερνάνε οι πάπιες».
Κατά την Ροζίτα Σώκου, η Μελίνα ήταν «ελεεινή ηθοποιός», η οποία της είχε ορκιστεί ότι «δεν είχε τελειώσει ποτέ της ένα βιβλίο» και «δεν ήξερε τι είναι οργασμός». Μάλιστα, λέει, ότι  «την πρώτη νύχτα του γάμου της με τον Χαροκόπο, της έφερε μια τσόντα για να καταφέρει κάτι.»
Τέλος, πάντα για την Ροζίτα Σώκου, η Μελίνα εκμεταλλεύτηκε στυγνά τη χούντα για να γίνει σταρ, και μάλιστα άσκησε κριτική στη Τζάκι Κέννεντι, η οποία δεν… εκμεταλλεύτηκε αρκούντως τον θάνατο του JFK…
Πηγή - ποντίκι
Υ.Γ. E, αυτο που ηθελε η Σωκου το πετυχε: να ασχοληθουμε λιγο μαζι της για να μη νοιωθει εντελως παραμελημενη και ξεχασμενη. Οριστε λοιπον, ασχοληθηκαμε για να της κανουμε το χατηρι.
-Αλήθεια κ. Σώκου, το '40 υπήρχαν "τσόντες"; Κάπου τα έχετε μπερδέψει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040