«Αν ήμουν πλούσιος»: Από ταινίες πορνό, στη σειρά του ANT1 .....
Ο ηθοποιός, έχει πρωταγωνιστήσει σε αισθησιακές ταινίες και τώρα θα συμμετάσχει με έναν μικρό ρόλο στη σειρά του

ANT1 «Αν ήμουν πλούσιος».

 «Θα κάνω έναν ποδοσφαιριστή. Ο ρόλος είναι μικρός, αλλά μου είπαν ότι ίσως στη συνέχεια μεγαλώσει», αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή «Ευτυχείτε!».
Ο 28χρονος Γιάννης Στραπέλης, έχει σπουδάσει υποκριτική και έχει ασχοληθεί και με το θέατρο, παίζοντας σε παιδικές και όχι μόνο παραστάσεις, αλλά το δυνατό του σημείο είναι ο κινηματογράφος... ενηλίκων.
Έχει πρωταγωνιστήσει σε έξι - επτά ταινίες, όπως παραδέχτηκε και έχει ασχοληθεί συνολικά δύο χρόνια με το πορνό.
Ξεκίνησε από κάποιους τολμηρούς ρόλους στο θέατρο και όταν ένιωσε άνετα με το σώμα του, πέρασε και στις τσόντες, οι οποίες -αν μη τι άλλο- του άνοιξαν τους επαγγελματικούς ορίζοντες, καθώς γυρίστηκαν στο εξωτερικό.
Στην αρχή δυσκολεύτηκε, αλλα σιγά σιγά μπήκε στο νόημα της δουλειάς.
Έχει μάλιστα απορρίψει και παρτενέρ του γιατί δεν μπορούσε να λειτουργήσει.
«Δεν κάνω κάτι άσχημο ούτε κάτι παράνομο, είναι μία δουλειά, σαν να είσαι ταξιτζής ή σουβλατζής», δήλωσε σε εκπομπή της Αννίτας Πάνια τον Δεκέμβριο του 2018, ενώ μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου ανέφερε ότι ήταν μία φαντασίωση που είχε από μικρός.
«Έστειλα σε διάφορες εταιρίες, χωρίς να περιμένω να μου απαντήσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως για τις αισθησιακές ταινίες δεν μίλησε στους ιθύνοντες του σίριαλ, γιατί δεν έχει σημασία.

 


1 σχόλιο:

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040