Καλοί μου Άνθρωποι....




Αν ο Νόε αποφάσιζε να φτιάξει σήμερα μια κιβωτό δε θα έβρισκε ζώα από το βασίλειό τους και θα αναγκαζόταν να χρησιμοποιήσει ζώα από το ανθρώπινο βασίλειο. Αντί για φίδια θα είχε αυτούς που χαίρονται με την καταστροφή του διπλανού τους, αντί για βόδια θα συνέλεγε 

ψηφοφόρους όλων των κομμάτων που πιστεύουν ακόμα πως με 200 ευρώ ζει μια οικογένεια. Στη θέση της ύαινας θα έβαζε τα ανθρωπόμορφα τέρατα που πληρώνουν και αγοράζουν ανήλικα παιδιά για να ικανοποιήσουν τα βρωμερά τους βίτσια. Στη θέση των περιστεριών θα έβαζε όλα τα παιδάκια που παλεύουν να κρατηθούν στη ζωή παλεύοντας με αρρώστιες. Αντί για ελέφαντες θα ανέβαζε στην κιβωτό παχύσαρκους που δεν μπορούν να ελέγξουν την βουλιμία τους. Στη θέση των φλαμίνγκος θα καλούσε μοντέλες ανορεκτικές που μπήκαν στο τριπάκι της δημοσιότητας χάνοντας κομμάτια της ζωής τους. Στη θέση της πονηρής αλεπούς θα έβαζε παρουσιαστές της Ελληνικής τηλεόρασης που κλέβουν ειδήσεις από συναδέρφους τους φιλοδοξώντας να γίνουν χαλίφης στη θέση του χαλίφη, στη θέση της μαϊμούς θα γινόταν το έλα να δεις. Παρουσιάστριες – μοντέλα και μοντέλοι, όλοι οι καλοί χωράνε.
Αυτό όμως που δεν θα έβρισκε να διαιωνίσει για να μην χαθεί το είδος είναι ο άνθρωπος. Άνθρωπος με αξιοπρέπεια, με φιλότιμο, με νοιάξιμο για τον διπλανό του όχι μόνον τις εορταστικές μέρες, με στοργή για τους γέροντες, με αγάπη για τον συνάνθρωπο. Καλό άνθρωπο.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040