Η Αννίτα, ο βόθρος, η 80χρονη και η τηλεθεάτρια που έφαγε... σουτ!

Με το στόμα ανοιχτό μείναμε όσοι παρακολουθούσαμε χθες το απόγευμα την εκπομπή της Αννίτας Πάνια, βλέποντας και ακούγοντας τα όσα ειπώθηκαν στον "αέρα"! Αρχικά, η παρουσιάστρια έδιωξε από τον "αέρα" τηλεθεάτρια που τηλεφώνησε (και χρεώθηκε 2,99 ευρώ παρακαλώ!) για να παίξει σε παιχνίδι της εκπομπής. Η τηλεθεάτρια άργησε να πει το όνομά της και η Αννίτα, αγανακτισμένη, είπε: "Κλείστε την πια! Δεν αντέχω πρώτη γραμμή να μην με ακούνε!"
Στη συνέχεια, το επόμενο τηλεφώνημα ήταν ακόμη πιο... τραγικό, καθώς ένας απεγνωσμένος τηλεθεατής βγήκε στον "αέρα", όχι για να παίξει, αλλά για να πει το πρόβλημά του! Ποιο ήταν αυτό; Ζήτησε από την Αννίτα να
του βρει κάποιον υπεύθυνο να του καθαρίσει... τον βόθρο, γιατί ήταν άνεργος και δεν είχε χρήματα για να το κάνει! Αν είναι δυνατόν! Εν τέλει, ο άνθρωπος αυτός έπαιξε σε παιχνίδι και κέρδισε τα χρήματα για να το κάνει!

Το "πανηγύρι", όμως, δεν τελείωσε εκεί! Λες και ήταν συνεννοημένοι όλοι, τηλεφώνησε μία 80χρονη κυρία, η οποία - άκουσον, άκουσον! - ζήτησε από την Αννίτα να της βρει έναν γαμπρό!
Αυτά τα ωραία έγιναν χθες το απόγευμα στον "αέρα" του Alpha! Δεν ξέρω κατά πόσο θεωρεί η ίδια η παρουσιάστρια ότι έχει αλλάξει το ύφος και το επίπεδο της εκπομπής της ερχόμενη στον Alpha, πάντως καμία απολύτως αλλαγή δεν είδαμε μέχρι στιγμής. Τι άλλο να πούμε; Και εις ανώτερα!
(από το TvNea)  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040