-Σπυράκο, μην νομίζεις ότι…βρέχει!





Το πρόβλημά μου είναι πώς να σας προσφωνήσω. Κύριε; Αγαπητέ, Βουλευτά; Τίποτα δεν με εκφράζει όποτε σας αποκαλώ Σπυρίδωνα – Άδωνι που ούτε και το Άδωνης μου βγαίνει. Δεν μοιάζετε επ’ ουδενί με τον πανάρχαιο Θεό της Ανατολής και συγκεκριμένα με τον Θεό της Φρυγικής Θρησκείας. Έτσι, ας μείνουμε με το Σπυρίδων στην καθομιλουμένη Σπύρο.
Σπύρο,  γιατί τόσο υποκρισία σε όοοοολα τα κανάλια; Γιατί κόπτεστε για μια παράταξη που έως πριν λίγους μήνες είσαστε καταπέλτης, τότε που ανεβάζατε τους τόνους για μια άλλη παράταξη που σας γαλούχησε, σας έκανε αναγνωρίσιμο, σας πάντρεψε και τώρα,
ούτε που να τους φτύσετε; Με ποιο σκεπτικό, πουλώντας βιβλία σε κάποια εκπομπή σας, μεταφέρετε τη Βουλή μεταξύ προσφορών πακέτων βιβλίων και ανάγνωσης αρχαίων κειμένων; Σε όλη αυτή την εμετική γελοιότητα ένα μόνον σας αναγνωρίζω. Δεν σβήνετε από το face book κανένα από τα υβριστικά σχόλια που σας κάνουν οι ψηφοφόροι σας και δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν. Ή τα περνάτε για επαινετικά σχόλια ή νομίζετε πως…βρέχει! Και μια συμβουλή. Αραιώστε τις τηλεοπτικές σας εμφανίσεις όσο μπορείτε, γιατί εκτός από φωνακλάς, ούτε ρήτορας είστε ούτε συζήτηση δεν ξέρετε να κάνετε.  Κάντε αυτό που ξέρετε καλύτερα. Πουλήστε βιβλία. Τα πλασάρετε ξεφωνίζοντας τόσο καλά!  
Για δεν μ’ αφήνετε ήσυχο……..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040