Όπως τότε…στον «Σκορπίο».....

Τι κι αν πέρασαν τα χρόνια….Τι κι αν οι καλλιτέχνες είχαν τόσο διαφορετικές καριέρες… Τι κι αν βρεθήκανε τόσο τυχαία στη σκηνή….Απλά τους ενώνει μια μοναδική χημεία που αγγίζει τους θεατές και ουσιαστικά τους μεταφέρει όταν πρωτοχτυπούσε το Ταμ Ταμ στο Ρεσιτάλ της μαγείας! 
Η συγκίνηση χτύπησε την πόρτα της καρδιάς μας ακόμα μια φορά! Μπράβο, που στην Ελλάδα του σήμερα, κάποιοι εξακολουθούν (ρομαντικοί μάλλον) να ανεβάζουν τέτοιες παραστάσεις έστω και 
για  λίγες μέρες.       
Eπώνυμες παρουσίες στην πρεμιέρα του «Ρεσιτάλ» με τους αξεπέραστους Μαρινέλλα και Κώστα Χατζή στο «Παλλάς». Οι δύο κορυφαίοι τραγουδιστές αναβιώνουν την παράσταση που είχαν δώσει το Μάρτιο του 1976 στη μπουάτ «Σκορπιός» με όλα τα υπέροχα τραγούδια, τα οποία ηχογραφήθηκαν σε έναν από τους πιο εμπορικούς δίσκους όλων των εποχών. Επιτυχίες όπως "Σπουδαίοι άνθρωποι αλλά...", "Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει", "Σ' αγαπώ ", "Κι' ύστερα", "Πάρε με μαζί σου τσιγγάνε" , "Η αγάπη όλα τα υπομένει..." αποθεώνονται από το κοινό. Ήδη το ντουέτο δέχθηκε τα συγχαρητήρια των Μίμη Πλέσσα, Γιώργου Κατσαρού, Σμαράγδας Καρύδη, Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, Τάνιας Τρύπη, Κάτιας Δανδουλάκη, Πέτρου Φιλιππίδη, Πασχάλη, Νατάσας Θεοδωρίδου, Νίκου Χατζημικολάου, Εύης Δρούτσα, Ελπίδα, Ζωή Λάσκαρη, Τάκη Ζαχαράτο κ.α.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040