Νέα κόντρα Γεωργιάδη με τη Ραχήλ Μακρή.

"Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις".
Νέα πολιτική κόντρα πυροδότησε το σοβαρό επεισόδιο μεταξύ της Ραχήλ Μακρή και της Σοφίας Βούλτεψη που έγινε στη Βουλή όταν η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφέρθηκε με πολύ σκληρή γλώσσα στην συνάδελφό της από την Νέα Δημοκρατία για τον πατέρα της, τον αείμνηστο δημοσιογράφο, Γιάννη Βούλτεψη.

Αυτή τη φορά στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» η Ραχήλ Μακρή τα έβαλε με τον Άδωνη Γεωργιάδη. Όμως, εκείνος της είπε: «Είστε καλοί για συνομωσίες, όχι για πολιτική. Δεν είναι πολιτική η κριτική κυρία μου. Δεν είναι συμπεριφορά αυτή κυρία μου προς την κ. Βούλτεψη», της έλεγε. Εκείνη του απαντούσε: «Ήσασταν μάρτυρας; Ήσασταν μπροστά;». Ο κ. Γεωργιάδης της έλεγε ότι δεν μπορεί να προσβάλει κανέναν. Πάντως, η Ραχήλ Μακρή που χθες είπε ότι κανείς δεν επικοινώνησε με την κυρία Βούλτεψη ο Τέρενς Κουίκ, σήμερα είπε: «Ο Τέρενς Κουίκ επικοινώνησε μαζί της για να της εξηγήσει τι συνέβαινε, όχι για να της ζητήσει συγνώμη. Μην τρελαθούμε!».
Κάθισα και σκέφτηκα τι ακριβώς που θυμίζουν αυτές οι ίντριγκες. Μα φυσικά, παλιά Ελλάδα και τις «κυρίες της αυλής». Εκτίθεστε κυρίες και κύριοι της πολιτικής ΜΑΣ σκηνής. Είστε εκλεγμένοι από εμάς για τον λόγο, όταν παρουσιάζονται προβλήματα να προσπαθείτε να μας τα λύνεται και όχι να μας προσθέτετε και τα δικά σας. Εντάξει, όλοι ξέρουμε πως τα μπινελίκια και την μούντζα, ο Έλληνας τα έχει στο τσεπάκι του μα, για το σπίτι του, για το δρόμο ρε αδερφέ, όχι για το κοινοβούλιο που το καταντήσατε χάβρα! Έλεος. Δεν σέβεστε τους απλούς ανθρώπους που σας τοποθέτησαν στα ακριβοπληρωμένα έδρανα; Δεν σέβεστε αυτούς που δεν μπορούν πια να ζήσουν αξιοπρεπώς; Εκτίθεστε ανεπανόρθωτα και όταν θα έρθει η ώρα να ξαναπλησιάσετε το λαό θα….ακούσετε κι εσείς, αυτά που έχουμε να σας πούμε! Τα έχουμε, όπως ξέρετε, στο….τσεπάκι μας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040