Ανατροπές στη ζωή της Βάνας Μπάρμπα........

«Τα φέρνει πολύ δύσκολα βόλτα», ισχυρίζονται άνθρωποι από το περιβάλλον της ηθοποιού και συνεχίζουν: «Οι οικονομικές δυσκολίες την έχουν υποχρεώσει να κάνει στροφή 180 μοιρών τόσο στις συνήθειες όσο και στον τρόπο ζωής της. Το κακομαθημένο κορίτσι που κάποτε επιδείκνυε με απόλυτη φυσικότητα τις σπατάλες του στο κοινό, τώρα παλεύει με νύχια και με δόντια να σταθεί στα πόδια του. Και γι'αυτό, κάνει πολλές θυσίες».

Οι χρυσές εποχές όπου  η Βάνα Μπάρμπα πόζαρε με περίσσιο νάζι στα ιλουστρασιόν εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών, φορώντας πανάκριβα ρούχα και παραδίδοντας μαθήματα σεξαπίλ και ευμάρειας, ανήκουν στο παρελθόν.
Η πρώτη ανατροπή που έφερε στη ζωή της Βάνας η οικονομική κρίση ήταν η αλλαγή κατοικίας. Πιεσμένη από τα χαράτσια και τις οικονομικές υποχρεώσεις, πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει το πολυτελές διώροφο διαμέρισμα που είχε αγοράσει πριν από χρόνια στην περιοχή της Γλυφάδας, θεωρώντας ότι σε τέτοιες εποχές πολλά τετραγωνικά και επιπλέον δωμάτια περιττεύουν. Έτσι, αφού πρώτα νοίκιασε τη μεζονέτα της επιπλωμένη, επέλεξε να ζήσει σ'ένα πολύ λιτό διαμέρισμα στην ίδια περιοχή. Άνθρωποι από το περιβάλλον της ισχυρίζονται ότι επρόκειτο για μια πολύ έξυπνη οικονομική κίνηση της Βάνας, η οποία κατ'αυτόν τον τρόπο κατάφερε να μειώσει σε μεγάλο βαθμό τα μηνιαία έξοδα. Ακόμη, σύμφωνα πάντα με το "Πρώτο Θέμα",  η Βάνα Μπάρμπα δεν δίστασε να βγάλει τη Φαίδρα- Θεοδώρα από τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη όπου φοιτούσε, επιλέγοντας το δημόσιο σχολείο της γειτονιάς, δηλαδή το 13ο της Γλυφάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040