Ο Κεδίκογλου, η αιθέρια ύπαρξη και ο απλήρωτος λογαριασμός σε ουζερί στη Χαλκίδα!

Πήγε σε γνωστό παραλιακό ουζερί της Χαλκίδας και μάλιστα σε ένα από τα πολύ γνωστά, συνόδευε αιθέρια ύπαρξη, αλλά στο τέλος ξέχασε να πληρώσει τον λογαριασμό, σύμφωνα με το eviazoom...
 Διαβάστε την καταγγελία:
Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος & Υπουργός Επικρατείας Σίμος Κεδίκογλου, δείπνησε με εντυπωσιακή αιθέρια ύπαρξη σε πασίγνωστο παραλιακό ουζερί της Χαλκίδας και αφού φάγανε
φρέσκα θαλασσινά, ψάρια αλλά και γλυκό στο τέλος, ο Υπουργός σηκώθηκε χαιρέτησε τον Ιδιοκτήτη, τους σερβιτόρους και έφυγε χωρίς να πληρώσει τον λογαριασμό, παίρνοντας και την απόδειξη από το τραπέζι!!
Συγκεκριμένα ο Ιδιοκτήτης τονίζει αποκλειστικά στην EVIAZOOM :
"Ήταν βράδυ όταν ήρθανε και κάθισαν μέχρι τη 1 τα μεσάνυχτα.
Τους πήγαμε τα φαγητά που αποτελούνταν από θαλασσινά και ψαρικά και πιο μετά μαζί με το γλυκό τους, ο σερβιτόρος του άφησε την απόδειξη όπως κάνουμε με όλους τους πελάτες μας.
Ξαφνικά ο κ.Κεδίκογλου σηκώθηκε με την κυρία που ήταν μαζί του, χαιρετηθήκαμε, τον ευχαρίστησα προσωπικά που με προτίμησε και αφού μας ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες μας είπαμε καληνύχτα και έφυγε.
Προς έκπληξη μου πήγαμε στο τραπέζι να μαζέψουμε τα πιάτα και να πάρουμε τα χρήματα, αλλά χρήματα δεν υπήρχαν και μάλιστα έλειπε και η απόδειξη, από τότε δεν έχει ξαναέρθει στο μαγαζί μου".
Πηγή:Spiro Spero.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040