Επιχείρηση για την ανάσυρση του μη επανδρωμένου αεροσκάφους

Μυστήριο επικρατεί γύρω από την τύχη ενός μη επανδρωμένου αεροσκάφους γαλλικής κατασκευής το οποίο συμμετείχε στον εντοπισμό των δραπετών των φυλακών Τρικάλων.Αρχικά έγινε λόγος για πτώση του αεροσκάφους από ανεπίσημες πηγές, ωστόσο σύμφωνα με τις  πληροφορίες του enikos.gr το μη επανδρωμένο αεροσκάφος ολοκλήρωσε τη διόπτευση στην

περιοχή και στη συνέχεια όπως προβλέπεται από τη λειτουργία του, άνοιξε το ενσωματωμένο αλεξίπτωτο για να προσγειωθεί. Όμως σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, παρασύρθηκε σε δύσβατη περιοχή και τώρα σχεδιάζετα επιχείρηση για την ανάσυρσή του.
Όπως είπε στο enikos.gr αξιωματούχος που γνωρίζει την επιχείρηση το μη επανδρωμένο αεροσκάφος ενδέχεται να ανασυρθεί με τη βοήθεια ελικοπτέρου Σινούκ.
Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της κοινότητας Αγίας Ευθυμίας Ανδρέας Σολδάτος, ο οποίος είπε ότι υπάρχει μια αναστάτωση στο χωριό από το βράδυ της Τετάρτης, όταν κάτοικοι του είδαν το αεροσκάφος, ωστόσο δεν άκουσαν κάποιο κρότο.
Όπως τονίζει, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει, το αεροσκάφος θα ανασυρθεί με τη βοήθεια ελικοπτέρου προκειμένου να μπορέσουν να το μεταφέρουν σε πιο βατό σημείο για να το φορτώσουν σε φορτηγό του ελληνικού στρατού. Ο ίδιος έκανε λόγο για μικρές υλικές ζημιές που έχουν προκληθεί στο αεροσκάφος.
Ρεπορτάζ:Στεφανία Κασίμη
Πηγή :enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040