Άδωνις: Κάποιος μου έριξε μπουνιά

Για το επεισόδιο που συνέβη κατά την επίσκεψη στο Αττικό Νοσοκομείο Νοσοκομείο, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm, ο υπουργός Υγεία Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο κ. Γεωργιάδης περιέγραψε το περιστατικό κάνοντας λόγο για «φασιστικά συνθήματα» ενώ ανέφερε ότι τον γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο.
Ο υπουργός είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm ότι

καθ’ οδόν για το νοσοκομείο τον ενημέρωσε η Ελληνική Αστυνομία, κάποια άτομα έχουν συγκεντρωθεί στην είσοδο και τον συμβούλευσε να μπει από την πίσω πόρτα.
«Είπα στην αστυνομία ότι ο υπουργός του κράτους δεν φοβάται τους διαδηλωτές. Εκείνοι έχουν δικαίωμα να διαδηλώνουν σε μία δημοκρατία και παρακάλεσα την αστυνομία να επέμβει μόνο σε περίπτωση που ασκηθεί βία εναντίον μου», τόνισε.
Στη συνέχεια, όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης, όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητο κάποιοι του πέταξαν έναν καφέ ωστόσο ο ίδιος προχώρησε και συνομίλησε με τα άτομα που ήταν συγκεντρωμένα έξω από το Αττικό.
«Άρχισα να μιλάω μαζί τους και μου έλεγαν για τους σχολικούς φύλακες. Έκανα ένα βήμα να προχωρήσω και εκείνη την ώρα το πλήθος ενώθηκε. Άρχισαν να με σπρώχνουν και ένας μου έριξε μία μπουνιά», υπογράμμισε ο υπουργός Υγείας.
Ερωτηθείς αν έξω από το νοσοκομείο είχαν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι, απάντησε: «Προφανώς ήταν ένα τμήμα εργαζομένων, οι οποίοι απ’ ότι πληροφορήθηκα ανήκουν στον πολιτικό χώρο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά προφανώς ήταν και κάποιοι άλλοι περιφερόμενοι».
Πηγή :enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040