Καπερνάρος: Εχθρός της πατρίδας μου ο Σόιμπλε.....

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος, μίλησε στον Real fm και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, με αφορμή την επίσκεψη του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στην Αθήνα.
«Ο Σόιμπλε είναι εχθρός της πατρίδας μου και εχθρός του λαού μου. Σε διαπροσωπικό επίπεδο, τον θεωρώ εχθρό μου», σχολίασε αρχικά ο κ. Καπερνάρος και συνέχισε:

«Ο κ. Σόιμπλε είναι ένας αδίστακτος. Εκείνο που ενδιαφέρει εμένα είναι η θέση η δική μας. Είναι πολλά αυτά που δικαιούμαστε. Δεν είναι μόνο οι πολεμικές αποζημιώσεις. Είναι και το αναγκαστικό δάνειο που είχε αρχίσει η Γερμανία να πληρώνει και κάποτε σταμάτησε. Όταν δεν διεκδικείς, γιατί να στο δώσει ο άλλος».
«Είναι περίπου 70 εκατ. ευρώ που έχουν επιδικαστεί για τα θύματα του Διστόμου. Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο παρά η υπογραφή του υπουργού Δικαιοσύνης για να αρχίσει η εκτέλεση αυτής της αμετάκλητης απόφασης», τόνισε ο κ. Καπερνάρος και πρόσθεσε:
«Και όμως κανείς μέχρι τώρα, ραγιάς πρωθυπουργός δεν έχει δώσει την εντολή για την εκτέλεση αυτής της απόφασης. Ποιος φταίει; Ο Σόιμπλε, η εμείς;».
Πηγή:enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040