Καψής: Σε λίγες ώρες, εκπομπή προγράμματος σε Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση

 Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ταινίες και ντοκυμαντέρ. Η "Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση" εκπέμπει από τις 8 το πρωί της Τετάρτης. "Ψεύτικο αντίγραφο της ΕΡΤ" τη χαρακτηρίζουν οι εργαζόμενοι. "Τις επόμενες ώρες θα ξεκινήσει η εκπομπή προγράμματος από το μεταβατικό φορέα με την ονομασία «Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση», ο οποίος εκπέμπει σήμα από τις 8 το πρωί", δήλωσε ο αρμόδιος υφυπουργός, Παντελής Καψής, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.Διευκρίνισε ότι το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ταινίες και ντοκιμαντέρ, ενώ θα υπάρχει ροή κάποιων ειδήσεων με τη μορφή τίτλων.
Θα υπάρξει επίσης άμεσα, όπως είπε, προκήρυξη θέσεων εργασίας ώστε να προστεθούν στο πρόγραμμα και δελτία ειδήσεων.
Η κάρτα "Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση" εκπέμπει στις συχνότητες της πρώην ΕΡΤ μέσω Digea και απεικονίζει σε γαλάζιο φόντο μία υδρόγειο και κυματιστά μια πράσινη, μία κόκκινη, μία κίτρινη και μία μπλε γραμμή με το λογότυπο Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση.
Εν τω μεταξύ, έντονα αντέδρασαν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ μόλις βγήκε στον αέρα το νέο σήμα της Ελληνικής Δημόσιας Τηλεόρασης.
Χαρακτηρίζουν το νέο φορέα ψεύτικο αντίγραφο της ΕΡΤ και καταγγέλλουν ότι δεν έχει αδειοδοτηθεί από το ΕΣΡ και δεν έχουν προκηρυχθεί οι συμβάσεις - προσλήψεις.

Πηγή:skai.
|
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040