Γενέθλια για τη Δέσποινα Βανδή σήμερα! Πόσο χρονών γίνεται;

Η Δέσποινα Βανδή σήμερα έχει γενέθλια! Η τραγουδίστρια από το πρωί δέχεται ευχές από θαυμαστές και φίλους στις προσωπικές της σελίδες στα social media!
Η Δέσποινα γίνεται 44 χρονών και δεν της φαίνεται! Έχει ένα λαμπερό πρόσωπο και ένα καλογυμνασμένο κορμί! Η ίδια σε συνέντευξή της για τον χρόνο έχει πει: «Δεν με τρομάζει ο χρόνος που περνά και μπορεί να μου προσθέσει

ρυτίδες! Θεωρώ ότι πρέπει κανείς να μεγαλώνει όμορφα! Όταν γυμνάζεσαι και δεν κάνεις καταχρήσεις, ο χρόνος είναι καλός μαζί σου. Κοίταξε, υπάρχουν φορές που μπορεί να με ακούσεις να γκρινιάζω όταν παχαίνω ή όταν κάνω ψωμάκια, αλλά έχω συμφιλιωθεί πλέον με αυτά. Δεν μπορώ να είμαι κάτι άλλο. Είμαι ο εαυτός μου και με αγαπάω έτσι όπως είμαι- και όταν γυμνάζομαι αλλά και όταν έχω ατέλειες».
Θαυμαστές της από διάφορες περιοχές της Ελλάδας συγκεντρώθηκαν στο καμαρίνι της στη Θεσσαλονίκη, όπου έκανε μία και μοναδική εμφάνιση, και της έκαναν μια τούρτα – έκπληξη για τα γενέθλιά της. Η τραγουδίστρια έσβησε το κεράκι και τους ευχαρίστησε! Η ίδια ανέβασε και μια φωτογραφία τους στο Instagram γράφοντας: "Πόσο σας ευχαριστωωωωωω!!! Ήρθατε από Χανιά, Αθήνα, Πάτρα, Γιάννενα και Τρίκαλα να σβήσουμε κεράκι γενέθλιο! Σας αγαπάω πολύ! Είστε θεότρελοι!"

Πηγή:.gossip

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040