Επίθεση Κοντομηνά σε Μελισσανίδη - «Δεν μπορεί κάποιος που χρωστάει εκατομμύρια στο δημόσιο να αγοράζει έναν δημόσιο οργανισμό»

Θρυαλλίδα σημαντικών πολιτικών εξελίξεων, και όχι μόνο, φαίνεται ότι αποτελεί η αποπομπή του κ. Σταυρίδη από την θέση του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ μετά την αποκάλυψη του έκανε διακοπές με το λίαρ τζετ του επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη, λίγες ώρες μετά την υπογραφή της πώλησης του
33% του ΟΠΑΠ σε εταιρεία στην οποία συμμετέχει και ο κ. Μελισσανίδης.

Πριν από λίγη ώρα ο Δημήτρης Κοντομηνάς εξαπέλησε σκληρή επίθεση προς τον επιχειρηματία Μελισσανίδη, με αφορμή την υπόθεση Σταυρίδη.
Από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑLPHA, το κανάλι του Δημήτρη Κοντομηνα, τέθηκε σειρά ερωτημάτων που σχετίζονται με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του γνωστού εφοπλιστή. Μεταξύ των άλλων ανέφερε: Πώς είναι δυνατόν να φωτογραφίζεται ο κ. Δ. Μελισσανίδης με τον υπουργό Οικονομικών και τον πρώην πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ την ημέρα της υπογραφής της συμφωνίας, τη στιγμή ο μέτοχος του ΟΠΑΠ, είναι ο γιός του Γιώργος Μελισσανίδης.
Επίσης στο δελτίο του ALPHA έγιναν κι άλλα σχόλια που έχουν να κάνουν με τις φορολογικές εκκρεμότητες του κ. Μελισσανίδη.
Ειδικότερα τέθηκαν ερωτήματα, σχετικά και με τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον κ. Μελισσανίδη να δέχεται ευνοϊκές ρυθμίσεις για την αποπληρωμή χρεών, πολλών εκατομμυρίων ευρώ, προς το ελληνικό δημόσιο. Πώς την ώρα που χρεωστάει εκατομμύρια ευρώ στο δημόσιο, μπορεί να αγοράζει και έναν δημόσιο οργανισμό;
Πάντως, η κόντρα των δύο ανδρών αναμένεται με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον...
Πηγή:.parapolitika.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040