Νέα χρονιά… Με «ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ - ΒΕΜΠΟ».....

Με τη νέα χρονιά το Θέατρο Badminton ετοιμάζει μια μεγάλη παραγωγή η οποία θα κερδίσει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή! Ο λόγος για την παράσταση «ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ - ΒΕΜΠΟ», με πρωταγωνίστρια εννοείται τη Μαρινέλλα, σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια και χορογραφίες Φωκά Ευαγγελινού. Την μουσική - ιστορική έρευνα και τα κείμενα αναλαμβάνει ο Λάμπρος Λιάβας. 

Η παράσταση θα ξεκινήσει στις 15 Ιανουαρίου 2014.
Πρόκειται για ένα φιλόδοξο Ελληνικό μιούζικαλ πάνω στην πολυτάραχη ζωή και τα τραγούδια της Σοφίας Βέμπο. Ένας ζωντανός θρύλος, η Μαρινέλλα, συναντά επί σκηνής μια άλλη γυναίκα θρύλο, που υπήρξε πρότυπο και έμπνευση της σε ολόκληρη την καλλιτεχνική της πορεία. Η παράσταση ζωντανεύει μια ολόκληρη εποχή, που σημάδεψε η παρουσία της σπουδαίας τραγουδίστριας και θεατρίνας Σοφίας Βέμπο. Η νεότερη ιστορία της Ελλάδας περνά μέσα από τη μυθιστορηματική ζωή της Βέμπο και η Μαρινέλλα αγκαλιάζει μέσα από το σήμερα το χθες και ξαναδίνει φωνή και ζωή στον κόσμο της «Τραγουδίστριας της Νίκης».
Δίπλα στη Μαρινέλλα - Βέμπο, ο Τραϊφόρος του Χρήστου Στέργιογλου, ένας παλιός επιθεωρησιακός θεατρίνος του Αντώνη Λουδάρου και ένα καστ 50 ηθοποιών και τραγουδιστών, βοηθούν να ξεδιπλωθεί όλο το κουβάρι μιας σύνθετης προσωπικότητας, μιας δύσκολης εποχής και ενός μουσικού θησαυρού, που ακόμα περνά στα στόματα μας σαν παρακαταθήκη. Ενός θησαυρού που δεν πρέπει να χαθεί.
Καθ' όλη τη διάρκεια των παραστάσεων θα φιλοξενείται στο φουαγιέ του Θεάτρου Badminton μια ενδιαφέρουσα έκθεση με παρτιτούρες, προσωπικά αντικείμενα και άλλα ενθυμήματα της θρυλικής Σοφίας Βέμπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040