Το μήνυμα της Μενεγάκη… για τις αξίες!

Με ένα… πανηγυρικό δελτίο τύπου ο ALPHA ανακοινώνει την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στο τηλεοπτικό τοπίο τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου. Δεν γίνεται να μην σχολιάσω το πώς το κανάλι της Κάντζας περιγράφει την παρουσιάστριά του, αναφέροντας χαρακτηριστικά «Η δύναμη του νέου. Η 
διαχρονικότητα του κλασικού. Αυτή είναι η Ελένη»! Το τι «νέο» θα έχει θα το δούμε, αλλά όσο για τη «διαχρονικότητα του κλασσικού» μην ξεχνάμε ότι η πρώην «βασίλισσα της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης» μετακόμισε το μεσημέρι χάνοντας τη… διαχρονικότητά της στη μάχη της τηλεθέασης. Επίσης, στο… α λα ταρατατζούμ – ταρατατζούμ στιλ δελτίο αναφέρεται ακόμη ότι «η προσωπική σχέση που έχει χτίσει με όλους εμάς είναι η πιο σταθερή αναφορά σ’ έναν κόσμο που αλλάζει»! Εντάξει… τα λόγια και τα σχόλια περισσεύουν…! Δελτίο Τύπου είναι, κατανοητές –έως ένα σημείο βέβαια- οι υπερβολές…!
Πέρα όμως, από τους… πανηγυρικούς διθυράμβους, η «Ελένη» κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα και η Ελένη Μενεγάκη θα έχει δίπλα της τους Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, Γρηγόρη Γκουντάρα, Κατερίνα Ζαρίφη, Αντωνία Καλλιμούκου, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Άση Μπήλιου, Βασίλη Καλλίδη και Άννα Μαρία Μπαρού.
Η ίδια η παρουσιάστρια μάλιστα μας μεταφέρει το μήνυμά της για το ξεκίνημα της καινούργιας σεζόν λέγοντας πως «Όταν όλα γύρω μας μεταβάλλονται, κάποιες αξίες μένουν αναλλοίωτες στον χρόνο. Η δική μας σχέση, η προσωπική μας επαφή, οι καθημερινές μας στιγμές, οι ανησυχίες που μοιραζόμαστε και αντιμετωπίζουμε με χιούμορ. Όλα αυτά μας φέρνουν χρόνο με τον χρόνο πιο κοντά και μας δένουν πιο πολύ. Ξεκινάμε!»
Εντάξει…! Είπαμε…! Υπερβολικό…! Αλλά πρεμιέρα είναι, αν δεν πούμε και καμία… υπερβολή, τι δελτίο να βγάλουν…! Από όλα αυτά και το μήνυμα της Ελένης, να κρατήσουμε τη φράση «αντιμετωπίζουμε με χιούμορ» και για τα υπόλοιπα… καλή σεζόν!
Γρηγόρης Μελάς
Πηγή :mewsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040